17.5.2019

T-paita ♥ BCS Of Fashion


Ihana auringonpaiste ja lämpö on vallannut ainakin Savon maan, täällä kun sai paistatella tänäänkin melkein 20 lämpöasteen kourissa... ihanaa! Kevään aika tuo jo niin ihania tuulahduksia tulevasta kesästä ja kun tämä lämpötila on noususuhdanneinen, niin pitäähän sitä sitten asusteita ja vaateparsia alkaa enemmän miettimään. Itse tykkään pukeutua lämpimilläkin keleillä rentoon asuun ja nyt esittelyyn pääsee T-paita, joka on kuin tehty kesän keleihin!


Tämä Clairen tummansininen T-paita löytyi BCS Of Fashionin verkkokaupasta. Olenkin esitellyt verkkokaupan valikoimaa täällä blogissani aiemminkin ja nyt esittelyvuorossa on tosiaan tämä ihana pehmeä ja laadukas T-paita. Claire on Tanskalainen tuotemerkki, jonka periaatteena on tarjota kuluttajille tuotteita, jotka arvostavat koko tuotantoketjussaan ihmisyyttä sekä luontoa.


Siinäpä melkoisen voimakkaita sanoja ja upeaa, että on näinkin vastuullista vaatetta meille kuluttajille tarjolla! BCS Of Fashionin valikoimissa tätä T-paitaa on saatavina muuten myös punaisena! :-)


T-paidan ommel sekä laskotukset hihoissa ovat kauniita ja hienosti valmistettuja yksityiskohtia, joista tykkään erityisesti.



Clairen T-paita on erityisen pehmeää ja mukavan tuntuista, 95 %:sta puuvillaa, jossa seassa on myös 5 % elastaania. T-paidan malli on suora ja pitkähkö. Hihojen pituus on mielestäni myös ihan nappiin ja itselleni sopii hyvin koko 38. Kangas on muuten sitten ihanan venyvääkin, joten istuu kyllä hyvin.



Nuo hihansuiden taitokset tai laskostukset ovat kivasti tehty ja antavat samalla laadukasta ilmettä tähän Clairen T-paitaan. Jännä, kuinka sitä aina huomaakin tällaiset pienet yksityiskohdat, ne kuitenkin antavat mukavan ulkomuotonsa lisäksi myös ryhtiä hihoihin ja yleiseen istuvuuteen. Kurkkaahan, mitä ihanuuksia tuolta BCS Of Fashionin verkkokaupasta löytyykään ja ihanaa toukokuuta sinne! ♥ 


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!