16.5.2019

Leijona sai uudet kehykset by BGA Nordic ♥Siinä se "kuningas" nyt komeilee, hienompana kuin koskaan! Tämä öljyvärimaalaus ja sen leijonakuva on yksi rakkaimmista esineistäni. Sain taulun vuosia, vuosia sitten lahjaksi mieheltäni ja olen sitä vaalinut siitä lähtien. ♥ Taulun saatuani oli usein mielessä saada se arvoisiinsa kehyksiin... No hiljaa hyvä tulee (todellakin) ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja mitäs muita sanontoja tähän nyt voisikaan taas lisätä! :-)Eli tästä lähdettiin. Taulun koko on 33 x 33 cm ja vuosien saatossa saanut kolhuja mutta rei´iltä onneksi on vältytty. Ohuen kullansävyiset kehykset eivät oikein koskaan istuneet kunnolla tuohon taulun ilmeeseen. Mielestäni kuva ikään kuin vaatii runsaat kehykset, jolloin taulu kokonaisuudessaan ja kuva pääsee oikeuksiinsa. Ja niin ihan oikeasti kävikin uusien kehysten myötä! ...I´m so happy! ♥


Siinä ne ovat, juuri paketistaan avattuna ja ihailun kohteena. Leijonatauluni uudet kehykset by BGA Nordic. Kehykset ovat kokopuuta ja valmistettu käsityönä. Kehysten mukana tuli myös valkea taustapahvi sekä lasi, joten kehystä voisi halutessaan käyttää myös mm. grafiikanvedoksille, piirustuksille ja muille vastaaville töille, jotka mahtuvat lasin alle.


Tiesin kyllä jo ennen valintaa, että kultaa ja krumeluuria täytyy olla mutta olipas alkuun vaikeaa, kun tuolla BGA Nordicin kehysvalikoimaa selatessa tuli ihan runsaudenpula. Kehyksiä on nimittäin hurjasti ja kaikki entistä upeampia. Nämä kehykset ovat nimeltään Muskö ja listan leveys tässä mallissa on suuri, eli 7,7 cm. Tykkään tuosta kullan ja hiukan patinoinnin näköisestä sinertävän sävystä näissä kehyksissä. Kuvassa kehysten kulma ja siitä huomaa miten taitaen ja ajatuksella nämä on leikattu ja liitetty yhteen. Laatu on muutoinkin näissä kehyksissä todella hyvä.


Irroitin taustapahvin sekä lasin ja upotin maalauksen kehysten sisään. Taulu sopi mitoiltaan aukkoon täydellisesti.


BGA Nordicin verkkosivusto on kätevä, koska sieltä saa tilattua kehykset myös omien mittojen mukaisesti, kuten itsekin tein. Mittasin leijonataulun koon joka oli 33 cm x 33 cm ja kirjoitin verkkokaupassa mitat taulukkoon, jolloin ohjelma laskee automaattisesti samalla myös kehysten hinnan. Kätevää! Ja sitten vain tilaamaan ja hups, kohta postissa odottaa valmiiksi tehdyt kehykset! Tykkään!


Kehysten mukana tulee myös todella jämäkät metalliset taulun kannattimet. Hiukan mittaamista ja ruuvit oli vaivatonta ruuvata puumateriaaliin paikoilleen.
Kehykset istuvat leijonatauluun todella nätisti ja kokonaisuus on mielestäni nyt niin ihana! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
BGA Nordic


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti