8.3.2018

Design Pop Up ♥ Kuopio


Kuopiossa tapahtuu ihania asioita designin merkeissä kun meidän kaupungin oma Olomuoto ry järjestää jälleen suomalaisen designin pop up -myyntitapahtuman Kauppakeskus Minnan toisessa kerroksessa tämän viikon perjantaina ja lauantaina 9. - 10.3.2018.

Olomuoto ry perustettiin v. 2017 ja yhdistyksen tarkoituksena onkin tuoda juurikin kotimaista designia tunnetuksi ja edistää siten myös markkinointia niin kotimaassa kuin ulkomailla.


Kyseessä on Middle and up there -kiertue, joka starttaa Kuopiosta ja kulkee sitten vieden designin sanomaa Jyväskylän (17. - 18.3.) kautta Kempeleelle (24. - 25.3.). Ja aah, mitä ihanuuksia tuolta pop upista taas löytyy! Tässä pari esimerkkiä... ♥Nyt esittelyyn pääsee upeat tuotteet, joita löydät muuten myös tästä tulevasta pop up -tapahtumasta by Laa Laa Living sekä ButoniDesign. Aloitetaan esittely upeasta seinäristikosta!


Laa Laa Living on ihastuttavien seinäristikoiden takana... 


Laa Laa Livingin seinäristikoiden muotona toimivat suorakaiteen lisäksi myös pilvi, pupu, talo ja ylläri... supersankari!! Siis aivan mahtava idea tehdä tällaisia ristikoita. Ihana lahjaidea ja vaikka lastenhuoneeseen tai työpöydälle kivaksi sisustuselementiksi juuri sopiva!


Meille päätyi se perinteinen suorakaiteen muotoinen, mustana, ja on tämä kyllä kaunis. Seinäristikko on kiva sisustuselementti, joka ikään kuin elää koko ajan. Siihen kun voi kiinnittää erilaisia kuvia ja vaikka pieniä muistoja matkan varrelta - ihan mitä ikinä keksii - ja vaihdella niitä aina mielensä mukaan!


Tämän ristikon koko on 50 cm x 75 cm ja ristikon voi halutessaan kiinnittää seinään tai asettaa pöydälle, nojaamaan vaikka seinää vasten. Värivaihtoehtoina näille Laa Laa Livingin seinäristikoille on musta, valkoinen, minttu ja vaaleanpunainen (!). ♥


Mitäs tuolta pussukasta mahtaa löytyä...


Nämä ihastuttavat ButoniDesignin puiset nappikorvakorut nimeltään "Muoto", ovat maalattua koivuvaneria. Itse valitsin laajasta valikoimasta mustan ja puun yhdistelmän, koska tuo tumma sävy puhutteli jälleen. Mutta on näitä saatavana hempeilläkin sävyillä ja voisi sanoa, että jokaiselle jotain. ♥


Butonin oman lifestyle-kivijalkamyymälän sekä työpisteen pääpaikkana toimii Helsinki. Butonilla on myös oma verkkokauppa, josta löytyy designia ja mm. asusteita, kosmetiikkaa, paperi- ja sisustustuotteita sekä näitä ihastuttavia koruja.


Korun pinnassa on nk. kylmälasite joka antaa kauniin korkeakiiltoisen pinnan ja saa korun näyttämään miltei keramiikalta. Upeat korut ja niin tätä päivää graafisine muotoineen. Kokoa näillä korviksilla on 1,5 cm x 1,5 cm.


"Muoto" -nappikorvakorujen korutappi on kirurginterästä, joten sopivat siten myös herkkäihoisille ja allergikoille. ♥ Nämäkin ButoniDesignin ihanuudet löytyvät tuolta Middle and up there pop up -shopista Kauppakeskus Minnasta!


Ihanassa yhteistyössä:
♥ Olomuoto ry

-Kati-

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania tuotteita <3 Itellänikin on kotona seinäristikko ja se on kyllä tosi näppärä! Nuo korvikset ovat upeat!

    http://erelkee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Tuo ristikko on kyllä sellainen kiva elementti, jota voi muuttaa mielensä mukaan. Tykkään noista korviksista itsekin ihan älyttömästi ja jotenkin jännää, että ovat puuta! :-)

    VastaaPoista