31.3.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Hyvä Olla


Meillä paistaa tällä hetkellä aurinko ja taivas on niin kauniin sininen ja pilvetön. Ja mikä parasta - räystäästä tippuu pikku hiljaa vettä eli sieltä se kevät tulee ja kohinalla... ihanaa! No omaan kevääseeni kuuluu myös aina hiukan keveämmät ja heleämmät meikkisävyt ja nyt esittelyyn pääsee mielestäni upeat Flow Cosmeticsin tuotteet sekä ehkä jännittävin jauhe, mitä olen koskaan päässyt testaamaan! Nämä kaikki kuvan ihanuudet löytyvät Hyvä Olla -verkkokaupasta. ♥


Hyvä Olla on suomalainen hyvän olon puoti, jonka löytää verkosta nimellä www.hyvaolla.net. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. erilaisia ravintolisiä, superfood- ja hyvinvointituotteita, eteerisiä öljyjä, teetä ja myös luonnonkosmetiikkaa, kuten kuvassa komeilevat Flow Cosmeticsin mineraalimeikkipuuterit sekä poskipuna.


Flow Cosmeticsin tuotteet valmistetaan täällä meillä Suomessa. Flow Cosmetics -tuotteiden raaka-aineina käytetään luonnosta löytyviä, tehokkaita ja puhtaita ainesosia eli näissä ei ole mitään keinotekoisia aineita, jolloin tuotteet sopivat myös herkkäihoisille. Mainittakoon tässä myös tämä aika monen ostopäätökseen vaikuttava tärkeä seikka, eli kaikki Flow Cosmeticsin tuotteet ja niissä käytetyt raaka-aineet ovat eläinkokeettomia! Respect! Mineraalimeikkipuuteri on mielestäni yksi ihanin meikkipohjatuote, mitä koskaan on kehitetty kasvoille. Tuote kun nimittäin toimii itsekseen käytettynä sekä meikkivoiteena että puuterina... molempina! Kätevää, eikö! Ja yksi tärkeä ominaisuus yli muiden - peittävyys, se on ihan omaa luokkaansa!


Mineraalimeikkipuuterin levittämiseen sopii parhaiten tuuhea ns. kabuki-sivellin. Esimerkiksi tämä kuvassa komeileva Ecotoolsin erittäin pehmeäharjainen kabuki-sivellin toimii meikkipuuterin levitykseen mielestäni parhaiten. Kabuki-sivellin on muotoiltu siten, että se kerää harjaksiinsa juuri sopivan määrän puuteria ja siten puuteria on helppo levittää kasvoille pienin pyörivin liikkein.Hyvä Olla -verkkokaupassa on todella hyvät ohjeet tuotteiden käyttöön liittyen ja niihin kannattaa tutustua. Esimerkiksi mineraalimeikkipuuterin levittämiseen ohjeistetaan usealla step-by-step -ohjeella ja kerrotaan tarkemmin luonnonkosmetiikasta ja niiden ainesosista. ♥
Ecotoolsin kabuki-siveltimen saa piiloon omaan kierrettävään kuoreensa ja korkkiosa vielä tuohon päälle, niin pysyy myös puhtaana käytön välillä. Tämä sivellin sopii muuten myös vegaaneille, sivellinosa kun on synteettistä materiaalia. 


Flow Cosmeticsin mineraalimeikkipuuterien sävyt vasemmalta: Vanilla, keskellä Ivory ja oikealla onkin sitten todella oikea ihanuus eli keväisen sävyinen poskipuna, Vadelma. Näitä sävyjä löytyy myös useampiakin eli jokaiselle jotakin, www.hyvaolla.net -verkkokaupan puolelta. 


Tuotteet ovat tuoksuttomia ja yhdessä pyöreässä purnukassa on jauhetta yhteensä 8 grammaa, joka tuntuu lukuna vähältä määrältä mutta purkin käsiinsä saatuaan huomaa, että sitä riittää kyllä sitten pitkäksi aikaa. Nämä Flow Cosmeticsin puuterit ovat mielestäni todella silkkimäisiä ja pehmeitä ja levittyvät myös todella hyvin ja tasaisesti, mikä on aina plussaa!


Sitten se jauhe, josta jo aiemmin tuolla alkuteksteissä mainitsin. Minulle aivan uusi tuttavuus eli Georganicsin hampaiden valkaisujauhe, joka on mustaa kuin hiili. Ja hiiltähän tämä jauhe sisältääkin sitten ihan oikeasti! Oli muuten aika mielenkiintoinen fiilis kokeilla tämän väristä tuotetta. Ja kyllä sitä aina kannattaakin kokeilla itselle uusia juttuja, ei pidä "jämähtää", vai mitä! ♥ 


Jauhe on todella hienojakoista ja ihan kiva käyttää, vaikka hiilen aina liittääkin mielikuvissaan tahraavaksi ja että kaikki on ihan mustana... mutta tämä tuote ei tahraa vaan siis päinvastoin, poistaa tummentumia ja tuo valkaiseva ominaisuus liittyykin juuri tuohon aktiivihiilen ja ruokasoodan suhteeseen. Tässä 60 ml:n purnukassa on mukana myös ripaus appelsiinia ja piparminttua. Made in England. 


Ihanassa yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti