25.3.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Kauneusmaailma


Kynsien lakkaaminen eri värisillä lakoilla sekä myös kynsikoristeilla tuunaaminen on mielestäni niin rentouttavaa ja ihan mukavaa ajankuluakin. Tykkään vaihdella väritystä aina mielialan ja fiiliksen mukaan ja vähintään kerran viikossa tulee jokin uusi villitys tai koristeluidea, jota täytyy heti kokeilla. 


Tällä hetkellä tätä postausta kirjoittaessani kynsiäni peittää kirkkaan, melkein neonpunaisen värinen lakka - no kevät on tulossa ja se näkyy kyllä sitten näköjään myös kynsissäkin! Nyt esittelyyn pääsee Kauneusmaailma.fi:stä löytyneet Peggy Sagen lakkaihanuudet sekä erikoiset kynsitarrat, joita voi käyttää kynsien tuunailuun sitten mielensä mukaan.


Kauneusmaailma.fi:n verkkokaupasta löytyy kaikkea, mitä ikinä mieleen juolahtaakaan kosmetiikan maailmasta. Yritys toimii maahantuojana ja on keskittynyt ammattikosmetiikkaan sekä myös laitteisiin, joihin voi tarkemmin tutustua verkkokaupan puolella. Nämä kuvassa näkyvät Peggy Sagen tuotteet kuuluvat myös Kauneusmaailma.fi:n valikoimiin ja sain testiin nämä upeat sävyt. Vasemmalta lueteltuna: harmaansävyinen Splendid Grey 077, vaalea lila Mauve Guimauve 716 sekä syvän punainen Griotte 1003.


Ja nytpä se neonpunainen lakka sai väistyä tämän uuden harmaan sävyn myötä! Peggy Sagen lakka levittyy todella hyvin ja on tarpeeksi juoksevaa,  jolloin se myös sitten tasoittuu hyvin kynnen pinnalle. Väripigmenttiä on sopivasti, no sehän on aina makuasia... itse lakkasin kynteni kahteen kertaan saadakseni mieluisan lopputuloksen. Tykkään tästä harmaan sävystä - ylläri! ♥


Kynsitarroja olen testaillut aina silloin tällöin ja nämä Peggy Sagen tarrat ovat kyllä näyttävyydeltään ihan omaa luokkaansa! Tarrojahan on vaikka minkä värisiä ja eri kuvioillakin mutta otin ja rohkaistuin testaamaan tällaisia jänniä, mustan sävyisiä, kivoilla yksityiskohdilla.


Mielestäni tuo kolmiuloitteisuus tekee näistä niin kauniit ja varsinkin tuossa kuvassa mustalla pohjalla olevat eri väriset "pisarat" tulevat kauniisti esiin. Kynsitarroja voi myös leikata mieleisekseen ja liimata vaikka vain kynnen päihin, tippeihin.


Harmaan lakan kanssa nämä tarrat sopivatkin yllättäen oikein kivasti - ja ei näitä tarroja joka kynteen tarvitse laittaa, itsekin tykkään tehdä tällaisia mixejä, osassa tarrat ja osassa pelkkä lakka. ♥


Kauniit kulmikkaat lasipullot rivissä... by Peggy Sage ja Kauneusmaailma.fi


Ihanassa yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti