16.3.2018

Sisustus ♥ Samaskoru


Ihanaa... viimeinkin tuntuu siltä, että tuo kevät ihan oikeasti alkaa taas saapumaan tänne pohjolankin perukoille! Olen niin kevät- ja kesäihminen kuin olla ja voi. Nyt samalla kun päivä pitenee ja aurinkokin näyttäytyy enemmän ja enemmän, niin alkaa taas tuo sisustus- ja puutarhaminä tulla kuorestaan esiin. Puutarhajuttuja olen jo ensi kesää varten suunnitellut, erilaisia kasvien siemeniäkin on tullut hankittua mutta nyt ensin uusiin sisustusihanuuksiin, tällä kertaa by Samaskoru. Eikös olekin aika söpö tuo kuvassa komeileva kettu, joka pääsi meidän seinälle!


Samaskorun valikoimissa on erilaisten korujen lisäksi myös tällaisia todella erikoisia, graafisia ja mielestäni niin kauniita sisustustauluja. Näistä voisi sanoa, että seinäkoristeitakin nämä ovat. Tämä söpöistä söpöin Kettu -sisustustaulu pääsi meillä oikein paraatipaikalle. Ketut ovat mielestäni todella upeita eläimiä, kauniita ja virtaviivaisia ja ehkä hiukan kissamaisen oloisiakin, joten ei ihme, että tähän ihastuin vaikka vaihtoehtoja oli paljon muitakin. 


Kettu -sisustustaulu on mustaa akryylia ja taulun korkeus on n. 60 cm ja leveimmillään n. 40 cm. Yksi mainittava seikka näissä Samaskorun sisustustauluissa on, että nämä on valmistettu ihan täällä meillä Suomessa, Joensuussa. Taulu toimitetaan suuressa, ohuessa pahvipakkauksessa ja tuosta kuvasta näkee, että taulun akryylipintoja peittää ohut suojamuovi, joka tulee sitten poistaa taulua asennettaessa omalle paikalleen.


Tämä sisustustaulu on niin ihanan graafinen ja juurikin tätä tämän päivän tyyliä!Painoahan tällä taululla ei juurikaan ole mutta kannattaa miettiä, millaiseen pintamateriaaliin taulu sitten kiinnitetään. Onko tapettipinta, maalattu pinta jne. Itse asettelin tämän Kettu -sisustustaulun roikkumaan pienen naulan varaan, maalattua kipsilevyä vasten, kun tuo muoto ja aukotus on juurikin sopiva sitä ajatellen. Ja hyvin pysyy. Saas nähdä, milloin meidän kisulit huomaa tämän Samaskorun ihanuuden. ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

1 kommentti: