22.3.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Bomb Cosmetics


Olen kyllä jo niin kevään tunnelmissa täällä, että itseänikin oikein hymyilyttää. No onneksi niin, koska tuo kevään ja varsinkin kesän lähestyminen on sitä omaa mieliaikaani ja tuntee oikein, kuinka energiaa alkaa virrata taas pimeän ja pitkän talvikauden jälkeen. Nyt esittelyyn pääsee niin ihanan tuoksuiset kosmetiikkatuotteet, että oksat pois... by Bomb Cosmetics. ♥


Bomb Cosmetics on lähtöisin Englannin etelärannikolta ja nämä ihanuudet ovat tunnettuja ihanasta tuoksumaailmastaan sekä siitä, että jokainen tuote valmistetaan luonnollisia ainesosia käyttäen ja viimeistellään vieläpä käsin. Siten jokainen Bomb Cosmeticsin tuote on aina myös uniikinomainen. Tuoksujen lähteinä käytetään mm. puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka tekevät tuoksumaailmasta mielestäni niin ihanan.


Kuvassa isokokoinen 365 grammainen purnukka täynnä todella mielenkiintoista, ihastuttavan pehmeää suihkuvoita (!), tuote, joka oli itselleni ihan uusi tuttavuus.


Bomb Cosmetics Pina Colada suihkuvoin tuoksussa on hitusen ananasta ja appelsiinia, pikkuisen myös kookosta, mantelia sekä persikkaa! Eikö kuulostakin ihanalta yhdistelmältä... olisipa taas mahdollista tuoda tämä ihana tuoksu myös tänne blogiin. ♥Bomb Cosmeticsin suihkuvoi jättää ihon todella pehmeäksi ja tuo ihana tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa. Tuotteessa on runsaasti luonnollista sheavoita, jolla on ihoa kosteuttava ja hoitava vaikutus. Näitä ihanan tuoksuisia suihkuvoi -purnukoita saa myös mustaherukan, mandariinin, piparmintun ja vadelman tuoksuisena.


Sitten Bomb Cosmeticsin huulivoiteisiin, jotka myös veivät mennessään... niin tuoksuilla kuin tuolla kosteuttavalla ominaisuudellaan! Ja voi miten söpöt pienet purnukat, eikö! Kuvassa Appley Ever After lip balm sekä Fruit Salad lip tint.Näiden huulivoiteiden pääraaka-aineena on tuttu ja kosteuttava sheavoi. Purnukat ovat korkeudeltaan vähän vajaa 3,5 cm ja täynnä ihanaa, luonnollisen oloista huulille levitettävää voidetta ja tuoksua. 
Voidepurnukkaa pyöritetään tuttuun tapaan tuolta pohjasta, jotta saadaa tuotetta enemmän esiin. Mielestäni tuo voide levittyy huulille kuitenkin kaikkein parhaiten sormen päällä levittämällä.


Vaalean keltaisen sävyinen Appley Ever After lip balm tuoksuu hedelmäiselle omenalle ja siinä on hitusen myös mantelin tuoksua. Ihana! ♥ Punaisen sävyinen Fruit Salad lip tint on oikea hedelmäsalaatti tuoksunsa perusteella: vadelmaa ja ananasta... persikkaa ja mangoakin... oikea tuoksujen upea kavalkadi, ihan molemmissa! ♥Bomb Cosmeticsin valikoimassa on myös suihkugeelejä. Tämä heleän punainen geeli on nimeltään Baby Shower. Tuoksusta löytyy appelsiinia ja greippiä mutta tuoksu ei kuitenkaan ole sitrushedelmäinen vaan hyvin tasapainoinen ja voisiko sanoa - heleä. Näissä Bomb Cosmeticsin tuoksuissa on kaiketi tavoiteltu sellaista tasapainoa, kun tuntuu, että testaamissani tuotteissa on tuo tuoksumaailma hyvin hienovarainen ja mikään tietty tuoksu ei hyökkää päälle.Suihkugeeliä tässä pullossa on 300 ml joten pullollinen riittää pitkäksi aikaa. Koostumus on myös ihanan silkkimäinen. Olen siis todella tarkka tuoksujen kanssa ja pidän eniten raikkaista ja ehkä juurikin näistä hedelmäisistäkin tuoksuista. Tuoksua saa myös kotiin tällaisten huonetuoksujen avulla. Tuoksun voimakkuutta voi säädellä noiden pakkauksessa tulevien tikkujen määrän avulla. Mitä useampi tikku tuoksupullossa on, sitä voimakkaammin ne levittävät ihanaa tuoksua huoneeseen.


Bomb Cosmeticsin huonetuoksu on lasipullossa, tässä kuvassa vielä korkki on kiinni. Meille päätyi tämä ihanan puhtaan ja raikkaan puuvillamaisen tuoksuinen Cotton Fresh -huonetuoksu. Muita tuoksuja on mm. vadelma, vanilja sekä sitruuna. 


Huonetuoksun paikkaa on helppo vaihtaa ja tuo lasipullo on tarpeeksi raskas, jotta pullo pysyy hyvin pystyssä eikä kaatumisen vaaraa näin ole ja on tuo näköjään muotoiltukin siten, että vaara on minimoitu. Ja tämä muuten sitten onkin pitkä ilo, nimittäin tuota huonetuoksua on todella paljon, pullo kun on 120 ml kokoinen.


Laitoin pulloon kolme tikkua ja ne tuntuvat riittävän ainakin meille oikein hyvin. Tuoksu leviää näidenkin avulla oikein kivasti, muttei kuitenkaan liikaa. Ihania nämä Bomb Cosmeticsin tuotteet ja näihin on muuten sitten kaiken lisäksi vieläpä ilmaiset toimituskulut, jos ihastut itsekin ja päädyt tilaamaan! 


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti