17.10.2017

Design by Wilfa


Arvostan pieniä muotoilun ja tuotesuunnittelun ratkaisuja, etenkin niitä arjen kulkua helpottavia. Ei niiden tarvitse yleensä olla mitään yleviä vaan ihan sellaisia, että arki sitten soljuu mukavasti eteenpäin ja omalla painollaan. Tällaisia seikkoja ei aina välttämättä tule huomattuakaan, ennenkuin jokin sitten toimiikin paremmin kuin ennen.


No näin kävi minullekin. Miltäs kuulostaa... sain testattavaksi sähköhammasharjan jossa on akku, jota ei tarvitse ladata kuin kerran kuukaudessa tai että harja ei kaadu helposti vaan se pysyy hyvin pystyasennossa tai että hammasharjan voi ladata kannettavan tietokoneen, iPhonen tai muun latauslaitteen avulla - no nuo kaikki oli minulle ainakin ihan uusia ja erittäin tervetulleita ominaisuuksia, kun sähköhammasharjasta puhutaan!


Wilfan tuotteita löytyy melkeinpä joka kodista, sillä tuotevalikoima on niin laaja. Pienelektroniikkalaitteisiin panostanut norjalaisomisteinen perheyritys Wilfa aloitti toimintansa jo v. 1948.


Nyt esittelyyn pääsee siis Jordan Clean Fresh -sähköhammasharja. Jordanin ja Wilfan yhteistyö on poikinut Jordan Clean -sähköhammasharjoja, joissa korostuu skandinaavinen eli selkeä ja hyvin toimiva muotokieli. Kuvassa sähköhammasharjan pyöreä laturi.


Paketin sisältöä tarkemmin esiteltynä: pyöreä latauslaite, irrotettava (!) USB-johto sekä pistoke.Jordan Clean Fresh-sähköhammasharja pysyy tukevasti pystyssä myös ilman tuota pyöreää laturia mutta mielestäni tuo on ihan hyvän näköinen ja todella kätevä myös harjan säilytykseen. Olen aikaisemmin tottunut aika suuriin latureihin ja nyt tämä uusi on jo sen verran pitkälle mietitty, että harjan voi ihan muitta mutkitta jättää kylpyhuoneeseen esillekin. Ja se, että johdon kanssa ei enää tarvitse tapella, tekee tästä vaan entistä järkevämmän kokonaisuuden.


Jordan Clean Fresh -sähköhammasharjassa on kaksi nopeutta: normaali ja sensitive eli hellävarainen. Normaalilla nopeudella harja pyörähtelee 9800 kierrosta per minuutti ja sensitive -asennossa 8200 kierrosta minuutissa. Akun merkkivalo sijaitsee akkukuvakkeen yläpuolella. Tässä kuvassa ennen käyttöönottoa valo ei vielä pala mutta muulloin se sitten kertoo käyttäjälleen latauksen tarpeen. Harjaosakin on saanut osakseen designia. Harjaksissa on nimittäin uudenlaista SoftClean-teknologiaa. Harja on jaoteltu kolmeen puhdistusvyöhykkeeseen ja harjakset ovat pehmeät, joten harjaus on hyvin hellävaraista mutta silti tehokasta juurikin noiden vyöhykkeiden sekä värähtelevän liikkeen ansiosta.


Värivalikoimaa löytyy ja itse päädyin... yllätys, yllätys... tumman harmaaseen. Se nyt vaan jostain syystä kävi ensimmäisenä silmään. :-) Mikä väri sinua miellyttäisi eniten, raikas sininen, rohkea punainen, jännittävä vihreä vai moderni harmaa?


Ihanassa yhteistyössä:
Wilfa


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti