31.10.2017

Kissamaisia herkkuja ♥ PrimaCat


Kissa... tuo niin ihana, pehmeä, pörröinen ja lutuinen eläin. Minulla on ollut lemmikkinä kissa ihan pienestä asti ja nyt tällä hetkellä meillä asustelee kolme leikattua urosta. Vili on kolmikon vanhin ja ikää on jo melkein 15 vuotta mutta selkeästi on edelleen tämän kolmikon johtaja.

Vili
Pena ja Topi


Topi on todella isokokoinen ja on kyllä oikea metsämies... ja super hyvä metsästämään. Pesee todella harvoin itseään ja on aika huoleton muutenkin.

  
Kolmikon nuorin, Pena, on oikea hurmuri, oikea rauhallisuuden sekä hienostuneen ja hillityn käytöksen perikuva. En kestä... nuo silmät... ♥


Meidän kissakolmikko pääsikin maistelemaan mm. näitä kuvan herkkuja ja arvioimaan näitä erittäin kissamaisen vaativilla makunystyröillään. Kyseessä on Deluxe PrimaCat -merkkiset kissanruoat, joita saa päivittäistavarakaupoista ja Verkkokauppa.comista. 


Harvemmin olen tarjonnut kissoillemme tällaisia ihania pieniä naposteluherkkuja. Mutta nyt kyllä pääsivät niin näiden makuun, joten taitaa tulla tulevaisuudessa tarjottua sitten useamminkin. Meidän otukset ihastuivat varsinkin näihin meheviin Deluxe PrimaCat lihalastuihin, joissa aineksina käytetty naudanlihaa, turskaa sekä kasvisproteiinia.


PrimaCat -kissanruoat ovat vehnättömiä ja sokerittomia. Kissathan kun eivät noita edellämainittuja kaipaakaan ja kyllä nämä PrimaCat -tuotteet ovat oikeaa lihansyöjän ruokaa. Koostumus näissä ruoissa on erittäin... hmmm... lihaisa. :-) Kuvassa ihanat annospurnukat joissa maksaa, kanaa, sardiinia ja lihaa.


Voiko tuo PrimaCat -ruokapakkauksissa olevan kissan olemus olla enää söpömpi... ihana! Nämä pussit sisältävät aikuisille kissoille sopivaa kuivaruokaa eli naksuja. Deluxe PrimaCat Sizzling Salmon on valmistettu lohesta ja kananlihasta ja sopii hypoallergeenisena myös niille herkkävatsaisille kehrääjille. Meidän kaikki kolme kissaa tykästyivät näihin naksuihin ja sen kertoo se, että ruokakupit tuli nuoltua ihan tyhjiksi pienimmistäkin murusista.


Tässä kuvassa helpot annospussit täynnä tonnikalaa hyytelössä sekä kaikissa jokin kiva extramaku. Vasemmalta lueteltuna lohi, kana, katkarapu ja merilevä & shirasu (pikkukala). Annospussit ovat todella helppoja käyttää ja ruokaa tulee samalla annosteltua sopiva määrä yhtä ruokailukertaa varten.


Niin sitä hemmottelua varten sitten... no kuva kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa... ankanfileitä ja ihan oikeita sellaisia... ♥Nämä Meat stick -lihatikut saivat meillä kyytiä. Ensin niitä haisteltiin, ihmeteltiin sitten varovasti pureskeltiin ja sinne hupsahtivat parempiin massuihin. Makuina lohi & taimen sekä kana & maksa. Kaiken kaikkiaan ihania erikoisuuksia nämä Deluxe PrimaCat- tuotteet, joilla saa oman kissan varmasti kehräämään ja sehän se tärkeintä onkin meille kissojen lumouksessa oleville!


Kissamaisessa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti