11.10.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Ihokeskus


No niin ja syksy on taas täällä. En todellakaan odota tulevia pimeitä, välillä loskaisia ja välillä taas kylmiä kuukausia, mutta minkäs teet, on ne vaan kestettävä, kun täällä pohjoisella pallonpuoliskolla asutaan. Toisaalta nautin ihan pikkiriikkisen kuitenkin siitä hiljaisuudesta ja siitä talven tunnelmasta, jota nämä tulevat kuukaudet tuovat myös mukanaan. 


Syksyn ja talven aika näkyy helposti myös kasvoilla ja onkin hyvä perehtyä tuotteisiin, jotka pitävät ihon hyvässä kunnossa näinä kuukausina. Joten... saanko esitellä: Helsingissä toimivan kauneushoitola-myymälä Ihokeskuksen valikoiman upeat tuotteet by Reviderm sekä Ekopharma.


Revidermin mineraalimeikit ovat ihoa hoitavia ja sisältävät erilaisia luonnonmineraaleja. Tuosta hoitavuudesta kertoo myös se, että Revidermin tuotteita voi käyttää myös herkällä iholla sekä heti kosmeettisten hoitojen kuten vaikka mikrohionnan jälkeen. Tuo pakkausten ulkonäkökin on muuten aika ylellinen, eikö!


Reviderm Bright Up Minerals on kompaktissa 3,9 millilitran pakkauksessa oleva mineraalivalovoide. Itse jo näin "vähän" ikää saaneena tykkään käyttää näitä nestemäisiä peitevoiteita, jotka heijastavat valoa ja luovat siten tasoittavaa illuusioita kasvoille... ja käyhän tämä varsinkin niihin varjokohtiin eli esimerkiksi silmänalusiin ja juonteisiin... 


Ja tässä tulee ylläri... valoa heijastava ominaisuus tässä Revidermin mineraalivalovoiteessa on saatu aikaan lisäämällä tuotteeseen mm. ihan oikeaa hienojakoista timanttijauhetta, Diamond Dustia! Voikos sitä enää ylellisempää tuotetta olla, jota voi kasvoilleen laittaa! Sävyjä on neljä erilaista ja kuvassa oleva 1 BG Caramel on sävy, joka sopii vaalealle iholle, jollaisen itsekin omaan.


Revidermin tuotteita löytyy erilaisia ja valikoimaa kannattaa kurkata www.kauppa.ihokeskus.fi -verkkokaupan sivuilta, josta löytyy muitakin upeita kosmetiikkatuotteita. Bongasin itsekin nämä ihanuudet kyseiseltä sivulta. Tuotteet on esitelty verkkokaupassa hyvin sekä selkeästi, helpottaen meitä kuluttajia tässä niin ihanassa valinnan vaikeudessa. :-)


Reviderm Selection Stay On Minerals -mineraalimeikkivoide on iholle helposti levittyvä ja iholla pitkään kestävä voide. Litteässä, kullansävyisessä tuubissa on voidetta aika paljon, 30 millilitraa, joten kestää käytössä pitkään. 


Mineraalimeikkivoidetta on saatavilla kuusi eri sävyä. Itse ihastuin 1 B Opal -sävyyn, joka sopii pohjoismaisen vaalealle ja kuulakkaalle iholle. Tykkään myös voiteen koostumuksesta ja siitä annan plussaa. Voide on nimittäin melko paksua mutta imeytyy kuitenkin hyvin nopeasti ja tasaisesti iholle. Voide ei myökään jätä ihoa lainkaan rasvaisen tuntuiseksi vaan muodostaa mattamaisen ja tasaisen pinnan. I like it!


Hyvin suunnitellusta suuttimesta saa tuubia puristamalla juuri haluamansa verran voidetta. 


Nämä kuvan Tyrni Anti-Age Puhdistusemulsio sekä Herukka Sensitive Kasvovesi ovat  upeita luonnonkosmetiikkatuotteita by Ekopharma Helsinki. Kaikki Ekopharman tuotteet ovat muuten eläinkokeettomia, vegaanisia ja sisältävät vain kasviperäisiä raaka-aineita. Respect. ♥Ihanassa yhteistyössä:-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti