27.10.2017

Katin CosmeticCorner ♥ NHS & Lavera


Isänpäivä lähestyy ja vink, vink...tässäpä lahjaidea: Laveran miesten tuotteita, joista isäkin varmasti tykkää! Ja onhan tuonne kuvaan mukaan pujahtanut yksi tuote myös meille naisihmisille, oikealla, punaisessa asussaan; Lavera Charming Blossom Body Wash, hiukan kukkaismaisella tuoksulla varustettu suihkugeeli.


Lavera on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotanto ja tuotekehitys tapahtuu Saksan maalla. Lavera on tunnettu käyttämistään raaka-aineista, ne ovat nimittäin luomua ja niistä 300:sta raaka-aineesta n. 2/3 osaa kasvatetaan Laveran omilla viljelmillä, jolloin voidaan tarkkailla laatua parhaiten. Kuvassa miesten suihkugeeli 3 in 1, jossa raaka-aineina käytetty mm. luomubambua sekä luomuguaranaa!



Ja kyllähän minä pääsinkin näitä nyt tuoksuttelemaan. Laveran tuotteissa tuo tuoksu on jotain aivan omaa luokkaansa. Tuoksu on samalla mieto mutta kuitenkin todella pehmeä ja miellyttävä. Ehkä se on juuri tuo luonnollisuus, mikä sitten myös heijastuu tuoksumaailmaan. 


Lavera Sensitiv Men Gentle Shaving Foam on on partavaahto, joka on tuoksutonta ja sopii myös herkälle iholle. Runsas vaahto nostaa partakarvat, joten parranajo on mieluisaa ja samalla tarkkaa. Meidän miesväki ainakin tykkäsi juurikin tuosta vaahdon tuoksuttomuudesta.



Ja kainaloita sitten unohtamatta. Laveran Roll-on deodorantti miehille, ilman alumiinisuoloja ja alkoholia... tietenkin, kun luonnonkosmetiikasta on kyse! Tässä vegaanisessa deodorantissa on käytetty mm. kehäkukkaa ja aloe veraa. Mainitsen vielä tämän naisnäkökulmani näihin Laveran miesten tuotteisiin. Yksi sana: tuoksu! Siis ensimmäinen asia, jonka näistä huomasin oli, että tuoksu on todella miellyttävä, sopivan mieto ja aivan ihana ja kyllä sitä oman murun kainalossa nyt kelpaa olla. ♥



Lavera Men Sensitiv -sarjan kosteusvoide on silikoniton, parafiiniton, eikä sisällä muovisia mikrorakeita. Kiva hemmottelutuote miehille ja soveltuu jälleen myös herkällekin hipiälle.


Ja sitten tämä ihanuus, Lavera Charming Blossom Body Wash -suihkugeeli, jonka tuoksu on huumaavan kukkainen. Tässä suihkugeelissä on raaka-aineina käytetty mm. luomumalvaa ja valkoista luomuteetä. Koostumus on todella silkkimäinen ja miedot puhdistavat ainesosat jättävät ihon pinnan mielestäni todella pehmeäksi. Purnukkakin on isokokoinen, geeliä on 200 ml, joten riittää kyllä pitkäksi aikaa.


NHS eli Nordic Health Systems on vuonna 1987 perustettu luontaistuotteiden, luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden maahantuonti- ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Verkkokaupan ihanuudet lumoavat sekä määrällään ja myös sillä, että tuotteissa luonnonläheisyys ja laatu kulkevat käsi kädessä.



Nämä pienet testipakkaukset olivatkin todella erikoisia! Kyseessä ovat Optiat Kahvikuorinnat ja tuotteessa on muuten ihan oikeaa kahvinpurua. Kahvin sisältämä kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa ja auttaa erilaisiin iho-ongelmiin kuten akneen, ekseemaan, selluliittiin ja raskausarpiin. Jänniä ja ihanan tuoksuisia tuotteita! Kurkkaahan NHS:n verkkokauppaan ja ei muuta kuin ostoksille - ja vaikka lahjasellaisille... vink, vink! ♥



Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti