14.10.2017

Kun kissaihminen pukeutuu syksyyn ♥ Nettihattu


Tuntuu, että syksy on alkanut kunnolla vasta tällä viikolla. Lehtipuiden lehdet ovat kellastuneet (no ainakin täällä Kuopion korkeuksilla) ja tippuvatkin sitten hiljalleen maahan. Samalla on vähän haikea fiilis tietää, että on taas aika pitkä aika siihen, kun keväinen aurinko lämmittää jälleen. No, tämä vuodenaika tietää myös sitä, että on aika pukeutua lämpimiin vaateparsiin ja nyt esittelyyn pääseekin oikeat kissaihmisen varusteet!


Nettihattu on suomalainen v. 2011 perustettu verkkokauppa, josta löytyy muuten muillekin kuin meille kissaihmisille vaikka mitä ihanuuksia. Nettihatun valikoimiin kuuluu kotimaisena käsityönä valmistettuja trikoopipoja, tuubeja ja pantoja erilaisilla painatuksilla tai ilman. Itse ihastuin Nettihatusta löytyvien tuotteiden värikkyyteen ja kuviomaailman suureen valikoimaan. Ja arvatkaas, kuka löysi Nettihatusta kissa-aiheiset ihanuudet...no minä ja kuvat puhukoot puolestaan, miau... I'm in love!


Ja niitä värivaihtoehtoja sitten löytyykin kiitettävästi, vai mitä!


Paitsi, että pukeudun mustaan myös asusteissa, niin tässä trikoohatussa onkin lisäksi aika ihanat painatukset, vai mitä! Pipon painettu kissantassukuvio on heijastava, joten se luo myös sitten turvaa pimeällä kulkiessa. Pipo on kaksinkertaista trikoota ja materiaalina on joustavaa puuvilla- ja elastaanisekoitekangasta.


Trikoopanta ihanilla bling-bling tassupainatuksilla... eikö olekin söpö! Tämä jos mikä on jokaisen kissaihmisen vakiovaruste tänä syksynä! Tukka ponnarille ja panta suojaamaan korvia viimalta. Täydellistä. ♥


Nettihatulle on myönnetty keväällä 2017 Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Ja on se vaan tuo laatu, mikä kertoo sekä kotimaisuudesta että käsityöstä. Ihania tuotteita ja kurkkaahan oma suosikkisi Nettihatun verkkokaupasta!Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti