25.10.2017

Katin kirjanurkka - Koko vuoden grillauskirja


Tiesitkö... grillata voi muuten nuotiossakin ja vieläpä ihan ympäri vuoden, jopa kirpakassa pakkassäässäkin! Itse asiassa, yllättävää kyllä, grillauksen lopputulos on usein parempi juuri talviaikaan, kun grillin kantta ei tule turhaan availtua ja pakkanen pitää lämmön pehmeämpänä. Näin opastaa nyt esittelyvuoroon pääsevä Risto Mikkolan kirja; Koko vuoden grillauskirja.


Koko vuoden grillauskirjan toinen painos on kovakantinen ja kokoa löytyy, kuten kuvasta näkyy! Sivuja kirjassa on 350 (!) ja erilaisia ohjeita niin paljon, että kirjan selailua voi kutsua jo elämykseksi!


Olen varmaan jo aika monesti kertonut täällä blogissani, kuinka paljon pidän ruokaohjekirjoista ja kuinka tykkään suunnitella, että mitäköhän sitä jälleen tekisikään ruoaksi. Arkena jotain nopeaa, kun yleensä nälkä vaivaa useampaakin perheen jäsentä kotiin tullessa mutta viikonloppuna sitten yleensä pitemmän kaavan mukaan.

Herkullisen näköinen Black Tiger -rapuvarras...nam!

Koko vuoden grillauskirjan sisältö on jaoteltu muutamaan pääryhmään. Grillattavaksi pääsevät mm. kasvispuolen syötävät, merenelävät, lintu, liha, pizza ja herkkupuolelta tuleekin sitten oikeita elämyksiä. Grillaamalla voi nimittäin valmistaa myös suklaakakkua tai vaikka pullaa! Kirjan kuvista vastaa Roni Lehti ja kuvat ovatkin todella upeita, herättävät sekä mielenkiinnon että ruokahalun.


Koko vuoden grillauskirjan ruokaohjeiden takana on kokki Risto Mikkola, joka on tullut tutuksi mm. MasterChef Suomi -kisan tuomarina. Kirjan ohjeista huokuu mielestäni suuri palo hyviä raaka-aineita kohtaan... ja tietysti grillaamista ruoanlaittotapana unohtamatta.


Kuvassa Flank Steak Sandwich, vaaleat vuokaleipäsiivut taytettynä herkuilla. Ja ei muuta kuin herkuttelemaan, niin kirjan herkullisilla ruokaohjeilla, upeilla kuvilla sekä tietysti itse tuotoksilla! 


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti