4.10.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Face Helsinki


Syksy. Vuodenaika, joka tuo mukanaan pimeän ja kylmän tuulet... ja se on jälleen täällä. Syksy kuitenkin tietää myös ihanan talven lähestymistä ja joulun aikaa. Joo, olen aika aikaisessa näiden jouluajatusteni kanssa, mutta olen niin jouluihminen kuin olla ja voi. Ja tuo tämä syksy näköjään muutakin mukanaan, nimittäin ihanaa postata jälleen upeasta kosmetiikasta, sillä nyt päästään Face Helsingin maahantuomien Paesen ja Ziajan matkaan. 


Paese on puolalainen ammattikosmetiikasta tunnettu meikkibrändi. Ja kun näitä tuotteita pääsee kokeilemaan, ei ole oikeasti mikään ihme, että Paesen tuotteet ovat meikkitaitelijoiden suosimia ympäri maailman.


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Paese Sheer Glow Powder eli valoaheijastava kuultopuuteri sävyssä 11 Warm Beige. 


Musta ja kiiltävä rasia pitää sisällään peilin, puuterivipan sekä pigmenttipitoisen ja glitterittömän (!) puuterin. En ole itse glitterin ystävä ja tämä kuultopuuteri sopiikin erittäin hyvin hienovaraiseen kasvonpiirteiden korostamiseen. Tätä puuteria voi muuten käyttää myös aurinkopuuterina. I like it!Niin, sitä pigmenttiä... no sitä kyllä löytyy ja sehän on aina laadukkaan ja kuluttajaystävällisen kosmetiikan merkki. Paese Sheer Glow Powder -kuultopuuteri heijastaa valoa kauniisti, ihan ilman sitä glitteriäkin. Puuteri levitetään kasvojen korkeimpiin kohtiin puuterivippaa tai vaikka sivellintä apuna käyttäen. Yksi silmiinpistävä ja miellyttäväkin piirre tässä puuterissa on. Se on nimittäin tuo hienojakoisuus ja se juuri tekee todella kauniin ja luonnollisen oloisen pinnan kasvoille.


Kuvassa Paese Contouring Palette sävyssä 4. Kompaktin kokoinen, kolme eri väristä meikkinappia sisältävä ihanuus kasvojen varjostukseen ja korostukseen.


Paesen Contour Paletten sävyt toimivat hyvin yhdessä. Eri sävyjen sekoittaminen jopa suoraan kasvoilla on helppoa hienojakoisuuden ja pigmenttipitoisuuden ansiosta. Contourissahan vaaleilla sävyillä korostetaan kasvojen tiettyjä kohtia ja tummilla sävyillä luodaan sitten taas vastakohtia eli varjoja. Näin voi aika jännästi muokata meikeillä kasvoja mutta tulee tietysti muistaa maltti ettei muuta kasvojaan aivan luonnottoman oloiseksi. :-)


♥ Pure Love ♥
Tämä paletti pääsee CosmeticCornerini Top 10 -listalle!


Mattameikkivoide lasisessa pumppupullossa Paesen tyyliin. Liquid Powder Double Skin Matt sisältää A-, C-, E- ja F-vitamiineja ja soveltuu hyvin sekä rasvoittuvalle että sekaiholle. Meikkivoide sitoo liiallista talin tuotantoa luoden iholle kevyen mattapinnan.


Paese Liquid Powder Double Skin Matt -meikkivoide sävyssä Light Beige on paksuhkoa ja levittyy iholle tasaisesti. Voide kuivahtaa nopeasti eikä jätä rantuja. Iholle muodostuu puuterimaisen pehmeä ja mattainen pinta. Itse tykästyin tuohon peittävyyteen ja siihen, että tulos on todella luonnollisen oloinen, voide kun sujahtaa ihohuokosiin kiitettävällä tyylillä. 


Meikkivoide kannattaa levittää kasvoille sormin, meikkisienen tai -siveltimen avulla. Ziaja on minulle melko uusi tuttavuus ja tämän perheyrityksen tuotteiden yhtenä vahvuutena on, että tuotteet pohjautuvat luonnon hoitaviin ainesosiin, kuten vuohenmaitoon sekä oliivi- ja jasmiiniöljyyn. Tuotteita ei myöskään ole testattu missään vaiheessa eläinkokein! 


Kuvassa vasemmalta Ziaja Cupuacu suihkusaippua, valkoisessa pumppupullossa Sensitive puhdistusgeeli ja Cupuacu in-shower kosteusvoide.Ziaja Sensitive puhdistusgeeli sopii kasvoille ja vartalolle ja on täysin parabeeniton. Varsinkin herkälle iholle soveltuva geeli pehmentää ihoa, on koostumukseltaan kermainen ja tuoksu on miellyttävän neutraali. 


Sitten oikeaan tuoksujen ihanuuteen. Tämä Cupuacu in-shower kosteusvoide sisältää mm. karitevoita, macadamiaöljyä ja brasilianpähkinää jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa suihkun yhteydessä. Tuoksu on ihanan pehmeä ja makea, hiukan toffeemainen...tykkään! Tätä kosteusvoidetta voi muuten käyttää myös hiusnaamiona kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kiva ja monikäyttöinen tuote.Ziaja Cupuacu suihkusaippualla on kosteuttava ominaisuus. Tuoksu on jälleen samaa luokkaa tuon edellisen in-shower kosteusvoiteen kanssa, siis olisipa jälleen se tuoksunäyttö! Ihania nämäkin ja kiva, kun pullot ovat isokokoisia, niin kestävät sitten päivittäisessäkin käytössä pitkään.


Ihanassa yhteistyössä:
Face Helsinki Ky


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti