10.5.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Bearel


Kosmetiikan maailma on monipuolinen ja mitä erilaisimpia tuoksuja ja koostumuksia löytyy loputtomasti, ihanaa. Seikkailuni kosmetiikan parissa jatkuu ja nyt pääsen esittelemään muun muassa yhden ehkä suloisimman ja samalla ihanimman tuoksuisen kasvosuihkeen ikinä (tuo söpö valkea pupu) sekä superlaadukkaita Misshan meikkejä. Nämä kaikki kuvan ihanuudet ja lukematon määrä kosmetiikkaa löytyy suomalaisesta Bearelin verkkokaupan aarreaitasta. ♥


Etelä-Koreasta on tässä pikku hiljaa, melkeimpä vaivihkaa muodostunut kauneudenhoidon trendimaa. Korealaiset todella panostavat siihen tärkeimpään eli raaka-aineisiin. Korealaiset kosmetiikkatuotteet nimittäin valmistetaan lähes poikkeuksetta erittäin korkeatasoisista luonnontuotteista. Tämä näkyy sitten myös käyttäjän kasvoilla, iho kun on loppujen lopuksi aika vaativa.


Bearelin ihanat kosmetiikkatuotteet pakattuna tyylikkääseen mustavalkoiseen laatikkoon.... mitähän tuolta valkean silkkipaperin sisuksista löytyykään... Näitä ihanuuksia löytyy osoitteesta: www.bearel.fi


Paketista paljastui esimerkiksi nämä kasvonaamiot ja kuorintavoiteet, joita on kiva päästä kokeilemaan! Nämä kun ovat itselleni ihan uusia tuttavuuksia. Mainittakoon tuo minttua, kurkkua ja limeä sisältävä kangasnaamio After Sauna Mask Sheet. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla vartin verran. Kasvoja ei tarvitse käytön jälkeen huuhdella, vaan ainesosat jätetään imeytymään ja kosteuttamaan ihoa.


Tässä tämä söpöläinen nyt on! Tonymoly Pocket Bunny Sleek Mist -kasvosuihke. Ihanaa, kun tämän näköisiä tuotteita valmistetaan meille söpöilyyn hurahtaneillekin! Pakkauksen ulkonäkö on aina plussaa, entäs se sisus. Olisipa tuoksunäyttöjä olemassa, jotta tämän hennon ja virkistävän aloevera-sitrustuoksun voisi jakaa, aivan ihana tuoksu! Suihke sisältää B-vitamiinia, joka on iholle tärkeä vitamiini, sillä kun on rauhoittava vaikutus.


Suihke sopii käytettäväksi oikeastaan milloin vain ja myös meikinkiinnitykseen sopiva Pocket Bunny Sleek Mist mahtuu mukavasti käsilaukun syövereihin. Ihana tuote, tykkään! ♥


Missha on yksi tunnetuimmista korealaisista kosmetiikkamerkeistä. Misshan M Magic Moisture Cushion -meikkivoide on kosteuttava ja ravitseva kevyen peiton antava voide, joka sisältää myös korkean UVA- ja UVB-suojan (suojakerroin 50). 


Nämä Bearelin valikoimista löytyvät tuotteet ovat muuten kaikki eläinkokeettomia, siitä iso ♥.



Misshan M Magic Moisture Cushion -meikkivoide on todella erikoinen nk. tyynymeikkivoide. Voide on puuterimaisessa rasiassa, sienimäiseen tyynyyn imeytettynä, josta se on helppo levittää mukana tulevalla vipalla. Voide on kosteuttava ja se sopii varsinkin pintakuivan ihon omaaville. 




Misshan M BB Boomer on mietotuoksuinen ja koostumukseltaan silkinpehmeä meikin pohjustusvoide eli primer. Primeria levitetään kasvoille ennen meikkivoidetta ja se auttaa voidetta kiinnittymään ihoon paremmin. Yksi primerien suosion salaisuus on, että ne usein myös "tasaavat" kasvojen ihoa ja peittävät pienimmätkin virheet! :-)  


Misshan Perfect Eyebrow Styler -kulmakynän toisessa päässä on litteä "sivellinosa" ja toisesta päästä löytyy pieni harja kulmien muotoiluun. Värivaihtoehtoja on kolme ja itse vaaleat kulmat omaavana valitsin vaalean ruskean kulmakynän.



Sitten swatchit Misshan Perfect Eyebrow Stylerin jäljistä. Kynän erikoinen, kulmikas muotoilu mahdollistaa tarkan ja ohuen jäljen kuin myös tasaisen ja paksunkin jäljen. Kynän sävy on mielestäni myös mukavan neutraali ja sävyähän voi tarvittaessa tummentaa muutamalla lisävedolla.


Konjac-sieni White Clay on kasvipohjainen ja luonnollinen kasvojen puhdistussieni. Sieni on todella pehmeä ja elastinen. Aktiiviaineeksi valkoiseen sieneen on käytetty savea, jota sienessä on n. 10 %. Itse tykkäänkäyttää näitä sieniä, ihosta tulee sileä ja samlla pehmeä. Sieni on myös hellävarainen, joten ei siten ärsytä ihoa.


Bearelin verkkokaupasta löytyvä Misshan Konjac-sieni on ihanan isokokoinen, joten sillä on helppo puhdistaa kasvot muutamalla pyöräytyksellä. :-) Aina käytön jälkeen sieni puhdistetaan lämpimällä vedellä ja jätetään kuivumaan ilmavasti. Kuivuttuaan se kovettuu mutta taas kosteutettuna pehmenee.



Smooth Egg Peeling Gel ja Aloe-geeli ♥ Made in Korea.


Ihanassa yhteistyössä:
Bearel ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!