14.5.2017

Katin kirjanurkka - Pikkusuolaista


Liisa Westerberg: Pikkusuolaista, Readme.fi 2017, 200 s.

Pienet naposteltavat, vaikka leffaa katsellessa ovat aina paikallaan. Itse tykkään varsinkin tapaksista, niitä kun voi yhdistellä lautaselleen vaikka miten. Naposteltaviahan voi muuten tuunailla sitten siellä omassa keittiössä ihan mielin määrin ja tämä Pikkusuolaista-kirja antaa siihen monia ideoita!


Readme.fi:n kustantama ja Liisa Westerbergin kirjoittama kirja Pikkusuolaista on teos kaikille herkuttelijoille. Kovakantinen ja 200-sivuinen kirja kattaa raaka-aineet, erityisruokavaliot sekä työvälineet ja sieltä tärkeimmästä, eli reseptiosiosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.Reseptit on jaoteltu muutamaan ryhmään; piirakat ja muffinit, leivät, pizzat ja burgerit, suolakeksit (nam!), naposteltavat ja lopuksi erilaiset tahnat ja kastikkeet, joita voikin sitten tarjoilla myös edellä mainittujen kera.


Voitaikinatikut, siis ei tämän helpompaa olekaan ja näitä kun voi sitten maustaa ihan oman maun mukaan. Kirjan ohjeet ovat yksinkertaisia ja mukavan helppolukuisia. Taitto on myös onnistunut, koska mielestäni mitä selkeämpi, sen parempi. :-) Ja nuo kuvat, aivan upeita ja ovat muuten itse Liisa Westerbergin ottamia. Niin, niistä naposteltavien tuunauksesta... mites on... maistuisikos nämä herkullisen näköiset popparit, kun mausteena on voi, BBQ- kastike ja pekoni (!)... mielenkiintoista.


Minihampurilaiset ovat näppäriä suupaloja. Pienet sämpylät täytettynä pitkään haudutetulla ja revityllä possun kasslerilla. Lisäksi kastiketta ja makeaa sipulia...hmm... Pikkusuolaista-kirja on täynnä herkullisia ohjeita, tykkään!


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti