16.5.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Treat Collection


Jännä huomata, kuinka aina keväisin nuo kirkkaammat värit kynsilakoissakin tulevat esille... mistähän lie johtuu. :-) Treat Collectionin kynsilakat ovat minulle aivan uusi tuttavuus ja olenkin nyt innoissani, kun pääsen esittelemään näitä ihanuuksia täällä blogissani. Ihastuin nimittäin näihin kyseisiin lakkoihin. Osasin sitä kyllä jo ennen paketinkin saapumista vähän odottaa, ihan sen tiedon perusteella, mitä luin näistä lakoista. 


Olen lakkaillut kynsiäni vuosikausia ja on tullut kyllä tutustuttua erilaisiin lakkoihin tässä vuosien varrella. Jotkin lakat ovat olleet niitä sykähdyttävän laadukkaita. Toisissa harja taas on ohut tai liian lyhyt, joissakin lakka turhan paksua tai muuten vaan huonosti levittyvää. Kaikkein ärsyttävintä on, kun miltei heti lakkauksen jälkeen lakka alkaa lohkeilemaan eikä kestä lainkaan käytössä. Nämä taitavat olla aika monelle kynsienlakkaajalle tuttuja juttuja.


No niin... mistäpäs aloittaisin... Näitä upeita berliiniläislähtöisen tuotemerkin, Treat Collectionin lakkoja löytyy jopa 54 eri sävyä (!). Värikartta kattaa lähestulkoon kaikki värit aina hempeästä valkeasta, vihreään smaragdiin ja heleänoranssista aina rokahtavan kimaltelevaan mustaan saakka. Ja se yksi tärkeä ominaisuus eli levittyvyys on omaa luokkaansa.


Treat Collectionin lakat tuntuvat hiukan juoksevammalta kuin yleensä, joten ainakin itse sain lakan myös levitettyä paremmin. Lakkapinta ei myöskään jää epätasaiseksi. Kuvassa muuten omat värivalinnat...aika keväisen värisiä lakkoja, eikö! Lila, sininen ja kaunis vaalenpunainen, Cotton Candy TC158! Mukana kuvissa myös kaksi erikoislakkaa; kirkas, hiukan violettiin vivahtava Instant Repair, joka korjaa vioittuneen lakkapinnan (kekseliästä) sekä Truly Gifted, kirkas hoitolakka.


Ihanan hempeä violetti lakka Laughing Out Loud TC163. Kynsissä yksi kerros lakkaa aluslakan päällä. Kaunis tuo lakkapinta, tykkään. Treat Collectionin lakat ovat myrkyttömiä "5-free"-lakkoja. Se tarkoittaa, että lakkojen valmistuksessa ei käytetä riskejä aiheuttavia raaka-aineita. Näitä ovat mm. kamferi, tolueeni ja formaldehydi. Tähän lakkaan ihastuin todella paljon, sininen sävy nimeltään Something Blue TC148. Kuvassa jälleen yksi kerros aluslakan päällä. Tähän voisi laittaa vielä toisen kerroksen, jolloin tuo väri syvenisi hieman... no nämä ovat näitä makuasioita... :-) Upea kiiltävä lakkapinta, vai mitä!


Jätin nestemäisen kynsilakan unholaan muutama kuukausi sitten, kun löysin kynsilakan pikapoistajapurnukan. Sehän on se purkki, jossa täytteenä on kynsilakanpoistoaineella kostutettua superloonin tapaista pehmeää materiaalia. Lakka irtoaa hetkessä kynsistä, kun pyöräyttää kynttä purkissa. 


Nämä Treat Collectionin kynsilakanpoistoliinat ovat niin ikään kätevät käyttää. Pyyhkäisyllä lakka irtoaa hyvin ja tuolla yhdellä riittoisalla pyyhkeellä kun saa poistettua lakat vieläpä kaikista kynsistä - ja on tuoksuton! I ♥ Treat Collection.


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti