18.5.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Sens.fi


Tunnustan... kamppailen tämän pitkän hiuspaljouteni kanssa ja se huipentuu yleensä aamuisin, kun pitäisi saada itsestä ihmisen näköinen aika nopeallakin aikataululla. Jotenkin huvittaa tämä hiusasia, en nimittäin kuitenkaan osaa olla lyhyellä hiustyylillä - sitäkin on joskus tullut kokeiltua. Hiusten pituus on se mun juttu ja silloin tulevat kyllä mukaan sitten vahvasti erilaiset laadukkaat hiustuotteet.


Sens.fi on hyvinvoinnin verkkokauppa kaikille meille kosmetiikasta kiinnostuneille. Valikoima kattaa erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita aina laadukkaista shampoista kynsileikkureihin saakka. Itse tykästyin verkkokaupan ilmeeseen. Suuret yksittäiset tuotekuvat ja ytimekkäät esittelytekstit luovat sivustolle selkeän ja hyvän kokonaisuuden ja siten löytää helposti juuri itselle sopivat tuotteet.


Sens.fi -verkkokaupasta löytyy monia superlaadukkaita tuotteita. Pääsin testaamaan hoitavia System 4 -shampoita. System 4 -hiustenhoitotuotteet valmistetaan muuten meillä Suomessa (!) ja tuotteet aivät sisällä hajusteita eikä myöskään väriaineita. System 4 -tuotteita ei ole testattu eläimillä... arvostan!System 4 - shampoot on pullotettu läpinäkyvään ruskeaan muovipulloon. Shampoota on pullossa 500 ml joten se myös kestää käytössä pitkään. Tuota pumppua osaan arvostaa paljon, se on nimittäin todella kätevä. Tämän pullon kanssa ei tarvitse miettiä, valuuko shampoo vahingossa pullon suusta, kun pullo on jatkuvasti ylössuin.


System 4 - 4 Shale Oil shampoo tasapainottaa ja rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Se myös vähentää liiallista rasvoittumista. Shampoo toimii myös ennaltaehkäisevästi, joten sitä voi käyttää oikein hyvin myös oireettomaan hiuspohjaan. Shampoo levittyy hyvin ja omiin pitkiin hiuksiin riittää kaksi pumpun painallusta. Shampoon annetaan vaikuttaa hiuksissa 2-5 minuuttia, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan huolellisesti.


System 4 - 3 Mild shampoo on mieto erikoisshampoo ja sopii vaikka ihan päivittäiseenkin käyttöön. Tämä shampoo tekee hiuksista kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Ihania ja laadukkaita shampoita, tykkään!Miehiä unohtamatta - David Beckhamin tuotteita löytyy Sens.fi:n verkkokaupasta ja meidän miesväki sai testattavakseen sekä suihkugeelin että Instinct Bodysprayn, Naisnäkökulmasta tämän sprayn tuoksu ei ole ollenkaan liian voimakas, kuten jotkin miesten spraytuotteet. Itse asiassa kivan miellyttävä tuoksu. ♥


Miesväki tykkäsi ja jo ensi tuoksauksen jälkeen tämä spray pääsikin sitten heti käyttöön. Se kertoo jo paljon. :-)David Beckham suihkugeeliä löytyy 200 ml:n tuubissa. Geeli on väritöntä ja sopii sekä hiuksille että keholle. Tuoksumaailma on samantapainen tuon sprayn kanssa, ehkä hiukan miedompi. Nämä tuotteet ovat muuten myös kiva lahjaidea, vink, vink!

Nyt kannattaa kurkata 
Ilmaiset toimituskulut kun ovat voimassa 
koko toukokuun ajan!


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti