20.5.2017

Keväisiä pihatouhuja


Nyt voi pikku hiljaa alkaa uskomaan, että se kesä oikeasti on kohta jo täällä Kuopionkin korkeuksilla. Olen niin odottanut näihin pihatöihin pääsemistä, mutta kun se lumi ei vaan meinannut ensin sulaa ollenkaan ja sitten kun se vähän suli, niin uutta tuli heti taivaan täydeltä tilalle. Pionien alut ovat vasta näin pieniä...


Löysin näin kauniin väriset pelargoniat meille tänään Prisman kesäpihalta. Oikea väripilkku pihalle.


Tilasin jälleen kyltin, tällä kertaa meidän talon numero pääsee ulkosaunan seinään. Kyltti on muovia, valkoisella pohjalla on tumman sininen numero. Näitä samantapaisia kylttejä voi tilata Kylttimaxin kautta ja siellä verkkosivuilla pystyy tuunaamaan omanlaisensa kyltin tosi helposti. :-)


Etupihan perennapenkki näyttää edelleen aika vaisulta... tuo metallinen korento tuo nyt edes vähän elävyyttä penkkiin... nooh... eihän tässä kiire ole. :-)


Tuo numerokyltti käy mielestäni kivasti ulkosaunan nurkkaan, näkyy sitten talon numero myös tuohon ajotielle, jos sattuu kyläilijöitäkin poikkeamaan. Ihanaa... nautitaan nyt tästä kevään ajasta ja kohtahan se on jo kesäkin!


-Kati-

1 kommentti:

  1. Me laitettiin uusi numerokyltti talon seunustalle. Vanha oli jo todella kulunut ja ei näkynyt hyvin enää. Kauniin värinen pelargonia kyllä. https://hannahhoijar.com/

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!