21.11.2017

♥ Aarni + ALEKOODI ♥


Jokin tässä pohjoismaisessa ja varsinkin suomalaisessa designissa on aina kiehtonut minua. Mielestäni juuri se seikka, mikä tekee suomalaisesta designista niin upean ja ainutkertaisen, on se hallittu vähäeleisyys sekä hienovaraisuus jotka näkyvät sitten myös tuotteen muotoilussa ja käytettävyydessä. Uskalias ja innovatiivinen materiaalin käyttö on myös asia, jota arvostan ja sitä muuten riittääkin tässä postauksessa. 


Muistan vielä, kuinka ylpeänä kannoin kullansävyistä ja metallista, rippilahjaksi saatua rannekelloa ja muistan myös, kuinka sen lasi aikanaan vahingossa rikkoutui ja kello jäikin sitten korulippaani uumeniin - siellä se on vieläkin. Rannekelloja olen käyttänyt kyllä rippikelloni jälkeenkin, mutta on tässä taas tovi mennytkin viimeisestä. 


Nyt onkin ollut mielenkiintoista huomata, kuinka rannekellot ovat taas näkyneet yhä enemmän ja enemmän muodin maailmassa mm. asusteena ja tietysti, kuten aina, käytännöllisenä ajannäyttäjänä. Ja niinhän niitä asusteita käytetään, mikäs sen ihanampaa, kuin pukeutua viimeisen päälle ja kyllä kellonkin tulee olla sitten sävy sävyyn, eikös!Tykkään hifistellä monien asioiden kanssa ja nyt olenkin päässyt hifistelemään myös tämän rannekellon kanssa... ihanaa! Saanko esitellä, upea pähkinäpuinen (!) Aarni Vega rannekello by Aarni Watches, joka sulatti sydämeni erikoisuudellaan ja näyttävyydellään. Tuo puinen ranneke on muuten todella miellyttävä ihoa vasten, se kun ei tunnu kovalta tai kylmältä niinkuin metallinen. Tämä unisex-mallinen eli sekä naisille että miehille soveltuva kello on myös materiaalinsa takia kevyt, joten ranteeseen ei tule painon tunnetta.


Aarniwood on suomalainen yritys, jonka verkkokaupan www.aarniwood.fi:n valikoimista löytyy upeita, ekologisella ajatuksella suunniteltuja tuotteita. Erilaiset puisilla rannekkeilla varustetut kellot sekä aurinkolasit puukehyksineen ovat mielestäni todella erikoisia ja näyttäviä. Pidän tällaisesta designista, jossa yhdistyy monta hyvää asiaa: ekologisuus, luonnollisuus, pääosin kotimaiset raaka-aineet ja tietysti - laatu.Ja tuo laatu, no se on aivan ykkösluokkaa, kaikin puolin. Kello on pakattu mustalla sametilla vuorattuun, puiseen avattavaan rasiaan. Useat, erilaiset kellon yksityiskohdat sykähdyttävät ja käyttäjää on todellakin mietitty, mikä on todella kiitettävää. Esimerkiksi kellon metallinen lukko avautuu kätevästi ja vaivattomasti sivussa olevien pienten painikkeiden ansiosta. 


Aarni Vega -rannekellossa on huipputarkka sveitsiläinen ETA 902 Quartz with 4 Jewels -koneisto ja kellon lasi on naarmuuntumatonta ja kestävää mineraalilasia.


Aarnin puisia rannekelloja on erilaisia. Itse ihastuin tähän Aarni Vega -kelloon, tummanruskealla kellotaululla ja sen sävyyn sopivalla tummanpuhuvalla pähkinäpuisella rannekkeella. Ranneke on todella luonnollisen tuntuinen myös sen takia, koska se on saanut pintaansa ainoastaan erikoisöljyä. Siten tuo luonnollisuus ja puun syyt korostuvat ja tulevat erittäin kauniisti esiin. I´m in love! ♥


Rannekevaihtoehtoina ovat myös vaaleasävyiset visakoivu ja saarni sekä tammi ja pihlaja, joiden sävy on hiukan edellisiä tummempi. Valikoimissa on myös kokonaan musta (!) kello, XO-Eeben, ja siinä kellon ranneke on tiivistä ja kestävää eebenpuun sydänosaa.Kellon rannekkeen pituutta voi säätää mieleisekseen ja Aarnin kellon rasiassa tuleekin pieni erillinen pätkä ranneketta mukaan. Oma ranteeni on todella kapoinen, joten lyhennystä tarvittiin. Itse ei kannata alkaa tuota ranneketta lyhentämään vaan pikavisiitti kellosepänliikkeeseen ja voilà... kellosta saa sopivan nopeasti!


Ja vink...vink... joulu tulee ja tässä oiva lahjaidea, vaikka miesväellekin!


♥ ALEKOODI! ♥

Aarni tarjoaa teille ihanat blogini lukijat,
ihka oman alekoodin!Syötä kassalla koodi
katik10
niin saat Aarnin kaikista 
tuotteista -10 % alennuksen ja
toimitus on myös ilmainen!Ihanassa yhteistyössä:
Aarni Wood


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti