10.11.2017

♥ Kissamaisia ihanuuksia by Tree of Pets ♥


Meillä asustaa kolme ihanaa karvapalloa, kolme leikattua kollia, Pena, Vili ja Topi, jotka sulostuttavat elämäämme olemuksillaan. Ei sitä oikein osaisi enää olla ilman lemmikkiä, on ne vaan niin ihania. Teen tässä paraikaa vaivihkaa myös "käännytystyötä", jotta voisimme kasvattaa tätä kissakatrastamme jossakin vaiheessa. :-)


Tree of Pets Oy on suomalainen eläinruokatuotteisiin painottunut yritys, joka tuo maahan todella laadukkaita kissojen ja koirien tuotteita. Eukanuba sekä Iams ovat varmasti kissan- ja koiranomistajille tuttuja tuotemerkkejä. No, siitä ruoasta kun on puhe... meidän kissakolmikon erilaisuus korostuu myös ruokailun suhteen. 

Vili, tunnettu valikoivasta makuaististaan

Vili, meidän vanhus on niin nirso, että nirsompaa kissaa saa hakea. Herralle kun maistuu ainoastaan pari merkkiä ja jos muunlaista "vahingossa" sattuu tarjoamaan, saamme pitkin karvaista nenänvartta kulkevan katseen niskaamme.


Mutta eipä siinä mitään. Tulipahan siihen hyväksyttävien ruokien listaan Vili-kissan osalta nyt sitten myös tämä Iams Cat Delight Senior, kanaa kastikkeessa, joka on selvästi kissanruokien aatelia. Kuvassa näkyy kuinka sopivan kokoisia suupaloja ruoassa on ja kyllä meidän kissat olivat aivan innosta sekaisin tätä syötyään. Täytyypä tuo makukin sitten olla kohdillaan. Tuo Senior onkin tarkoitettu iäkkäämmille kissoille, yli 7 -vuotiaille ja näytti maistuvan kyllä oikein hyvin.


Siis kyllähän sen olen aina tiennyt, että ronkeleitahan kissat ovat... varmaan enemmän, kuin muut lemmikit. Ja kissanomistajana on sitten myös todella virkistävää saada tutustua tällaisiin tuotteisiin, joiden avulla omaa lemmikkiään voi myös vaikka "helliä".

Pena ja Topi

Meidän keskimmäinen kisulimme, valkokirjava ja jättimäisen kokoinen Topi (kuvassa oikealla) on niin kaikkiruokainen kuin olla vaan voi. Ja voi sitä ahmimisen määrää kun Topi sai tämän Iams Cat Delight, kana & kalkkuna -annoksen eteensä, siinä ei kauaa aikaa mennyt, kun lautanen oli tyhjä.


Iams Cat Naturally -pakkaus sisältää 12 kappaletta käteviä annospusseja. Kuvassa näkyvä Land & Sea Collection on kokoelma lohta, lammasta, tonnikalaa ja turskaa. Nämä Iamsin kissan märkäruoat ovat todellakin mietittyjä tuotteita. Kissat saavat näistä kaikki tarvitsemansa hivenaineet ja vitamiinitkin - kaikki samalla kertaa. Kätevää. 


Iams Cat -tuotteet sisältävät muuten myös niitä Omega 3- ja 6-happoja, jotka tekevät turkista kauniin ja kiiltävän. Miau!Meillä kissankarvoja tuntuu välillä olevan joka paikka täynnä. No se kuuluu asiaan, kun lemmikkejä on talo täynnä. Onneksi kuitenkin on erilaisia tuotteita markkinoilla, jotka helpottavat karvojen kanssa eloa. Kuvan Furminator on nk. pohjavillakarsta, jonka avulla kissojen karvanlähtöä voi vähän jo hallitakin, karsta kun poistaa jopa 90 % irtokarvasta! 


Furminatorin kampaosa on terästä, joka kerää irtokarvat erittäin tehokkaasti. Kokoja on useita ja koirille ja kissoille on omansa. Itse valitsin meidän tarpeeseen lyhytkarvaisille kissoille sopivan Furminatorin.


Tässä tulos eli pieni karvapallo ja tastaamiseen tarvittiin vain Pena-kissan selkämystä sekä kaksi vaivatonta vetoa turkkia pitkin. :-) 

Penan ilme harjaamisen jälkeen

Furminator on mielestäni ihan supertehokas ja kissat tykkäsivät, kun pääsivät harjattavaksi. Karva kaiken lisäksi irtoaa kätevästi metallisesta kammasta tuon sinisen irroituspainikkeen avulla. Upeita tuotteita meille kissoihin hurahtaneille ja ei muuta kuin harjaamaan ja herkkuja tarjoilemaan! ♥ 


Kissamaisessa yhteistyössä:
Tree of Pets Oy


-Kati-

2 kommenttia:

  1. Ihanat Kisut. Meillä tykätään myös tuosta furminatorista. Molemmat kissamme ovat tosi ronkeleita ruoan suhteen. Toinen ei syö lainkaan purkkiruokia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kissat on kyllä niin ihania! Jännä kuulla, että ei syö ollenkaan purkkiruokaa...on kyllä nyt sitten jopa meidän Viliäkin ronkelimpi. Mukavaa tulevan talven aikaa teille! :-)

      Poista