16.11.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Sens


Valkeat, kulmikkaat purnukat joissa kultaiset korkit ja yksityiskohdat, puhumattakaan sisällöstä. Niin ihanan ylellistä, eikö! Saanko esitellä, omaa Bruk -liikettään Turussa pitävän kampaaja Amanda Lehtisen suunnittelema tuotesarja, Sens, ja sarjan ensimmäiset tuotteet, Sens Balayage Conditioner sekä Sens Balayage Shampoo.


Kutrini ovat pitkät ja voisin sanoa, että siksi myös haasteelliset. Nämä Sensin ihanuudet ovat saatavissa kampaamoista sekä tietysti myös sens.fi -verkkokaupan kautta, josta löytyy paljon tuotteita meille kosmetiikan ja kauneudenhoitotuotteiden ystäville. Hiukseni todellakin tykkäsivät näistä Sensin uutuustuotteista, joiden laadun tuntee ihan kirjaimellisesti. Hiusteni kammattavuus parani ja käsiteltävyyskin helpottui, sen huomasin heti ensimmäisenä. Tykkään myös tuosta tuoksusta, joka on raikas ja hiukan kukkamainenkin.


Sens Balayage shampoo ja hoitoaine on suunniteltu tuomaan helpotusta varsinkin käsiteltyjen hiusten hoitoon. ♥


Niin, mitä se balayage muuten tarkoittaa... Balayage on ranskaa ja tarkoittaa "maalaamista". Kyseessä on siis hiustenvärjäystekniikka, jossa hiusten pinta värjätään vapaalla kädellä "maalaamalla". Balayage -tekniikalle ominaista on myös se, että hiusten tyvi on usein tummemman sävyinen verrattuna latvoihin joten hiuksissa on havaittavissa kaunis, liukuva sävy.


Tässä kuvassa lähemmin Sens Balayage Conditioner eli hoitoaine. Tuoksumaailma on raikas ja koostumus on paksuhko ja silkkimäinen. Omiin hiuksiin tämä hoitoaine toi mukanaan myös kaunista hohdetta, liekö syynä hoitoaineessa raaka-aineena käytetyt kristallihiput (!). Ja tietysti se tärkein eli kammattavuus on aivan huippuluokkaa... no nämä Sens -tuotteet ovatkin tarkoitettu meille käsiteltyjen hiusten omistajille. ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti