6.11.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Kynnet kuntoon


Mukavaa saada kynsillekin vähän eloa ja varsinkin väriä nyt syksyllä, tänä pimeänä vuodenaikana. Kuvassa on vaikka mitä hypisteltävää aina kynsikoruista kynnenlävistäjään (!) ja päällyslakasta peilipuuteriin saakka ja kaikkea siltä väliltä. Aivan kuin karkkikaupassa olisi tullut käytyä! Nämä Sky Group Finlandin ihanuudet löytyvät kauneudenverkkokauppa.fi:stä ja ovat kaikki kynsille tarkoitettuja tuotteita... ja muuten aivan upeita sellaisia. 


Kynsien koristelu ja tuunaaminen kiinnostaa minua koko ajan enenevässä määrin.  Tämä hifistelyni on saanut nyt aivan uusia ulottuvuuksiakin. Yksi tärkein tekijä kynsien koristelussa on ainakin se, että tuotteet ovat hyviä sekä laadukkaita ja oikeasti sitten myös toimivia ja tarkoitukseen sopivia.


Tutustuin kynsilakan kovettajiin sekä muutamassa sekunnissa kuivuviin lakkoihin vasta ihan vähän aikaa sitten ja tämä Cuccio 7 second Top Coat pääsi testattavaksi tällä kertaa. Meille kynsien laittajille tällainen nopeasti kuivuva päällyslakka on aivan omiaan. Tykkäsin myös lakan levittyvyydestä, sillä aikaan saa todella tasaisen ja kauniin kiiltävän pinnan. Tämä Cuccion lakka on Made in USA.Sitten päästäänkin niin ihaniin hypisteltäviin kynsikoristeisiin, joita ei varmasti koskaan voi olla liikaa omissa kynsissä. Muutenkin tällaisten tuunaustuotteiden käyttö on todella virkistävää, kynsiin kun saa helposti sekä moniuloitteisuutta että väriäkin. 


Tällaisia kynsikoruja on paljon mitä ihanimpia ja itse ihastuin mm. kuvissa näkyviin pieniin koruihin; kullansävyiseen avaimeen, lukkoon sekä tähteen, joissa kaikissa on myös pieni kiiltävä zirkoni. Kynsikorut kiinnitetään kynsitippiin tehtävään reikään. Reiän tekoon on olemassa oma työkalu, tippileikkuri, jolla lävistetään pienen pieni, reilun 1 mm:n reikä kynteen.


Sina-merkkinen tippileikkuri on todella jämäkkä ja helppokäyttöinen. Kynteen tuleva reikä on tarkka ja siistireunainen. Jännitin tuota kokeilua mutta leikkuri on niin tukevan oloinen ja helppokäyttöinen että eipä sitä sitten tarvinnut enää murehtia, naps vaan.Kuvassa näkyy tuo tippileikkurin U:n muotoinen kolo, johon kynsi "asetetaan" ja keskellä näkyvä piikki eli leikkurin terä leikkaa pehmeästi ja tarkasti pienen reiän haluttuun kohtaan kynnessä. Jännää, eikö! 


Metallisia kynsikoristeita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Nämä Sinan metallikoristeet ovat pieniä ja niin ohuita, että ne saa asetettua todella kauniisti kynnen pintaan. Pussissa on 48 kappaletta koristeita.


Ja mitä sitä tekisikään ilman kunnon kynsiliimaa ja nopeasti kuivuvaa sellaista. Kuvassa kristallinkirkas liima, Cuccio Instant Nail Glue, joka kuivuu supernopeasti ja kiinnittää koristeen kuin koristeen todella tehokkaasti. Arvaatkohan muuten mikä eläin saattaisikaan olla mielikynsikoristeissani... hmmm... voisiko se olla... no tietenkin kissa tai no riittää kunhan on kissaeläin. ♥


En ehkä kestä... saanko esitellä... unelmieni kynsikoristeet by Noname Cosmetics! Aihepiirinä ensinnäkin kissa, toisekseen nämä ovat täynnä pieniä kirkkaita zirkoneja mustan ja kullan sävyisen pohjan lomassa ja kolmanneksi nämä ovat juuri sopivan kokoiset omiin kynsiini. 


Pakkaus pitää sisällään kaksi kappaletta näitä metallisia ihanuuksia ja on muuten hyvä, että nyt on käytössä tuo superlaadukas Cuccion kynsiliima, sillä nämä jos tippuisivat niin suru tulisi puseroon.


Kynsien koristeluun on olemassa tällaisia kynsilakkakyniä, Nail Art Pen, joiden avulla kynnet voi kuvioida mieleisekseen ja siinä on vain mielikuvitus rajana. Näitä kyniä on saatavilla eri sävyisenä ja itse ihastuin tähän hopeansävyiseen kynään.


Ensin aluslakka ja kynsilakka ja sitten maalaamaan. Ihan mahtava ominaisuus tässä on, että vaikka teet millaista kuviota kynsilakan päälle, voi kuvion pyyhkiä halutessaan pois eikä kynsilakan pinta vaurioidu mitenkään. Valmiin kuvion päälle tulee laittaa sitten tietysti se päällylakka, suojaamaan ja viimeistelemään kynnen pinnan.


Vagheggi No yellow No ridges on kynttä suojaava aluslakka ja samalla toimii kynnentasoittajana. Lakka on helposti levittyvää ja mikä itseäni tässä lakassa sykähdyttää on se, että lakassa on kooastumus, joka toimii antioksidanttina. Tämä ominaisuus tekee kynnen pinnasta kauniin sileän ja estää kynsien kellastumista ja on muuten Made in Italy. ♥ 


Mites on... haluaisitko peilimäisen illuusion kynsillesi! Noname Cosmetics Chrome Mirror peilipuuteri on todella jännittävä tuote. Kyseessä on erittäin hienojakoinen, kiiltäväpintainen puuteri, jota hierotaan geelilakan tai värigeelin päälle. Erittäin helppokäyttöisenä ihastuin tähän ja lopputulos on todella sykäyttävä ja näyttävä.


Tässä kuvassa peilipuuteri vielä levitysvaiheessaan. Puuteri levitetään pakkauksen mukana tulevalla pehmeällä aplikaattorilla kynnen pintaan ja lopputulos viimeistellään kirkkaalla päällyslakalla. Yksi jännittävä ja mielenkiintoinen yksityiskohta on, että lopullinen peilisävy riippuu täysin siitä, minkä värinen lakka kynsissä on pohjalla. Ihana tuote, joka pääseekin CosmeticCornerini Top 10-listalle ja muuten... kauneudenverkkokauppa.fi:stä löytyy näitä ihanuuksia ja ei muuta kuin shoppailemaan! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
Sky Group Finland Oy


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti