27.11.2017

♥ Ihanuuksia by Huivikauppa.com ♥


Nyt onkin parhaillaan jälleen the huivikausi, kun on kylmä ja luntakin taitaa välillä tuiskuttaa. Kyllä sitä vaan haluaa kieputella kaulan ympärille jotain ihanan pehmeää ja lämmittävää. Huiveja käytän lämmittäjänä ja asusteena lähes päivittäin, sama juttu vähän kuin villasukkienkin kanssa... aina jalassa, kun vain mahdollista ja mikäs siinä, ihaniahan kaikki pehmeät ja mukavat asusteet ovatkin!


Esittelyyn pääseekin nyt kolme uutta vaatekaapin täydentäjääni, kaikki ihania löytöjä Huivikauppa.comista. Noh, värimaailma on tietysti se oma, tuttu ja turvallinen eli harmaa eri sävyineen. Huivikauppa.comin verkkokaupasta löytyy erilaisten huivien lisäksi mm. pipoja, baskereita, kravatteja sekä huivikoruja niin juhlallisuuksiin kuin ihan arkikäyttöön. 


Huivit ja muut ihanuudet mahtuvat pakattuina kirjekuoreen, joten pakettia ei tarvitse lähteä erikseen hakemaan postista - paitsi jos sattuu innostumaan ja shoppailemaan ihan urakalla, mikä sekään ei ole ihan mahdottomuus, kun tuota valikoimaa pääsee tutkailemaan. :-) Kuvissa harmaa hapsullinen 100 % puuvillahuivi, joka on ihanan pehmeä ja kokoa löytyy 70 cm x 200 cm! Tällainen isokokoinen huivi on mukava kietaista ihan olallekin, jos oikein viileä sattuu yllättämään.


Itselleni valikoitui tämä harmaa huivi, yllättäen...hih, mutta Huivikauppa.comin valikoimissa näitä puuvillahuiveja löytyy kaikkiaan yhdeksän eri väriä!


Tässä kuvassa grafiitinharmaa meleerattu sporttipipo jota löytyy 15 eri värissä! Ihastuin tähän pipoon, koska tässä onkin jännä juju. Vink...vink... omaan pitkät hiukset, jotka usein ovat kiinni ponnarilla... jokos arvaat, mihin tämä vinkkailu johtaa...


No tässä pipossa onkin aukko josta ponnarin saa pujotettua ulos eikä se jää sitten ikävästi painamaan pipon alle. Tällaista yksityiskohtaa en ollut aiemmin tiennyt olevankaan! Pipon materiaali on ihanan pehmeää ja kaksinkertainen puuvillatrikoo pitää korvatkin lämpimänä. Ihanuus jonka löydät täältä!Kolmiohuivit ovat siitä mukavia, kun ovat jo valmiiksi muotoonsa ommeltuja ja ovat siten helppo kiepsuttaa kaulalle ihan vaikka Fibonaccin kaavaa eli symmetriaa myötäillen. Noh mutta kuitenkin, mielestäni tämän huivin kauneus piileekin juuri tuossa kauniissa löyhästi kudotussa ruutukuviossa. Huivia on muuten saatavilla myös turkoosinmustana ja lilamustana, jos sitä väriä haluaa elämäänsä. :-)


Huivikauppa.comissa on todella selkeät tuotekuvat ja plussaa on myös se, että verkkosivuilta saa ideoita myös huivien asetteluun sekä solmimiseen. Kuvat, joissa tuotteet on puettu mallinukelle, auttavat selkiyttämään omia shoppailuviettejäkin! Ihana kauppa ja kurkkaahan valikoimaan tästä! ♥ 


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti