22.11.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Cocopandan Black Week


Jes! Black Friday lähestyy koko ajan ja arvatkaas, kuka on täällä jo ihan täpinöissään! Black Friday rantautui meille Suomeen vajaat kymmenen vuotta sitten ja tapahtuma onkin saanut aika mittavia muutoksia tässä viimeisimpinä vuosina. Nyt ei nimittäin olekaan enää vaan Black Friday vaan se on jo kokonainen Black Week! ♥ Nytpä siis ne kukkaron nyörit auki!

 

Cocopandan Black Week alkoi tämän viikon maanantaina ja kestää perjantaihin saakka. Juuri nyt siis kuluvan Black Weekin aikana Cocopandan verkkokaupasta tekee erilaisia superihania löytöjä ja päivittäin vaihtuvia erikoistarjouksia kannattaa käydä kurkkailemassa - siis ihan päivittäin... ei sitä aina tiedä, että minkälainen ihanuus sieltä sitten putkahtaakaan! Cocopandan koko valikoiman pienin aleprosentti Black Weekin aikana on 25 % ja löytöjä tekee jopa miinus -70 % normaalihinnasta!! 


Mistäs muualta kuin Yhdysvalloista meille rantautunut Black Friday ja nyt siis myös Black Week on mahtava shoppailuun keskittynyt tapahtuma. Erilaiset tarjoukset ja alennukset ovat todella huimaavia ja varsinkin joululahjaostoksia kannattaa tämän tapahtuman aikana shoppailla oikein urakalla. 

♥ Ja ei muuta kuin shoppailemaan! ♥


Ihanassa yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti