9.2.2019

Katin CosmeticCorner ♥ XZ Natura Koivunmahla


Helmikuun pakkaset ovat parhaillaan käynnissä ja lunta on tullut meillä Kuopion korkeuksilla jo kyllä ihan tarpeeksi. Meillä lumikinokset ovat varmasti metrin korkuisia, tai ainakin siltä näyttää, kun ulos vilkaisee. Kevät sieltä kuitenkin pikku hiljaa tulee, mikä on ihanaa, olen nimittäin niin kevätihminen, kuin olla ja voi.  


Keväisin on touhuja, joita puutarhassa ja pihamaalla voi tehdä ja yksi puuhista on koivunmahlan kerääminen. Mahlan kerääminen ajoittuu aina kevääseen, huhtikuun puolesta välistä toukokuun puoleen väliin. Koivunmahlaa on kautta aikain käytetty myös kauneudenhoidossa, koska mahla sisältää paljon erilaisia kivennäis- ja hivenaineita.


XZ Natura -hiustenhoitosarja pohjautuu kolmeen eri suomalaiseen luonnonraaka-aineeseen. Koivunmahlaan, kanervaan sekä lakkaan. Nyt esittelyyn pääsee yksi tästä uutuussarjasta, ihan oikeaa koivunmahlaa sisältävät Koivunmahla shampoo ja Koivunmahla hoitoaine by XZ Natura. XZ Natura Koivunmahla shampoo soveltuu hyvin herkällekin iholle ja erinomaisesti myös toistuvaan pesuun. Shampoossa on mielestäni miellyttävä ja mieto tuoksu ja tuote on muuten sitten täysin biohajoava ja vegaaninen. Ominaisuuksia, joita arvostan. ♥


Shampoo on kirkasta, kuten kuvasta huomaa ja sisältää muuten myös probioottista ruisuutetta, joka edistää hiuspaohjan hyvinvointia.


XZ Natura Koivunmahla hoitoaine on niin ikään biohajoavaa ja vegaaninen tuote. Molemmat, sekä shampoo että hoitoaine ovat kätevissä pumppupulloissa ja pullot ovat tilavuudeltaan 375 ml.


Hoitoaine levitetään kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa hetkisen jonka jälkeen hiukset huuhdellaan. Hoitoaine vähentää hiusten sähköisyyttä ja tekee niistä helposti kammattavat. Hoitoaine sisältää myös tuota hiuspohjan hyvinvointia edistävää ruisuutetta.


Todella mielenkiintoisia nämä vegaaniset XZ Natura -tuotteet ja hienoa, kun tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä aineita. Respect. ♥


Ihanassa yhteistyössä:
XZ


Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti