14.10.2019

Bette Box ♥ Lokakuu


Hain viikonloppuna Postin pakettiautomaatista lokakuun Bette Boxini ja olo oli taas kuin jouluaattona, kun avasin paketin! Viime kuun eli syyskuun boxi oli mielestäni kyllä best ever, mutta niin on kyllä tämänkin kuun boxi aivan mahtava. Tässä siis esittelyä lokakuun Bette Boxin upeasta sisällöstä. 


Se mikä tämän kuun boxista tekee erityisen, on sisällön monipuolisuus. Myös se, että pääsee kokeilemaan tuotteita, jotka ovat itselle aivan täysin uusia tuttavuuksia, on myös aina plussaa.


Lokakuun Bette Boxin sisältö: Sweety Signaturen kasvovesi, Herbinan silmänympärysvoide, RFSU Intim Daily Wash, Four Reason Nature Moisture -näytteet shampoosta ja hoitoaineesta, Love Beauty and Planet Blooming Colour Shampoo, Schwarzkopf Oil Ultime Marula Finishing Oil, Fazerin kauralakritsipatukka puolukka-karpalo, musta samettimainen hiusdonitsi Sweet Signature Scrunchie sekä tuoksunäyte L´Intedit eau de toilette.


Schwarzkopfin Oil Ultime Marula Finishing Oil on hiuksiin jätettävä öljy. Antaa hiuksiin kaunista kiiltoa. Itse tykkään levittää tämän tyyppisiä öljyjä aina hiusten latvoihin. Söpö pieni lasipullo, tykkään! ♥


Herbinan uutuus, silmänympärysvoide, sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä kofeiinia (!). Tykkään voiteen levittyvyydestä ja imeytyy muuten myös kiitettävän nopeasti ihoon. Voide auttaa tuon kofeiinin avustuksella vähentämään tummia silmän alusia ja nesteen kertymistä, kätevää. Tykkään tästä tuotteesta ihan erityisesti, eli omat silmänaluseni kiittävät!


Sitten shampoon pariin ja on muuten purkilla kokoa... 400 ml, tämän ihanuuden takia tuo Bette Boxi olikin painavampi kuin yleensä. Love Beauty and Planet Blooming Colour Shampoo on tarkoitettu ensisijaisesti värjätyille hiuksille ja kosteuttamaan kuivia hiuksia. 


Kaunis pullo on valmistettu kokonaan, eli 100 % kierrätysmateriaaleista! Love Beauty and Planet Blooming Colour Shampoo sisältää mm. Murumuru-voita ja eettisesti hankittua Bulgarian ruusua. Sitten melkoista listaa, jota arvostan: tässä shampoossa ei ole lainkaan parabeeneja, ei silikonia ja shampoo on täysin vegaani!


Shampoon kätevä korkki.


RFSU Intim Daily Wash on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu pesuneste. Tätä voi muuten käyttää myös suihkusaippuana, vink, vink. Pesuaineen pH on 3,5 ja sen sisältämä maitohappo vahvistaa ihon luonnollisia suojatoimintoja. Tämäkään tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita eikä parabeenejä.

Sweety Signaturen kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi tuoksuu ihanasti appelsiinin ja aloe veran yhdistelmältä. Mielituotteeni koko lokakuun Bette Boxista! Suihkaus kasvoille ja aah... niin helppo käyttää ja virkistävää! Että sellainen Bette Box! ♥ Ihanaa lokakuuta sinulle! 


♥ Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!