3.11.2019

Pyykinpesu kunniaan ♥ Fiini Naturally


Marraskuun alku onkin jo täällä ja lunta on täällä Kuopion korkeuksilla muutama sentti. Tykkään lumesta, se kun mukavasti valaisee tätä pimeää talven aikaa. Joulukin se jo pikku hiljaa lähenee... olen kyllä niin jouluihminen kuin olla ja voi, olen jo miettinyt joulupöydän antimiakin ja mitä aion sitten kokkailla perheemme iloksi. Joulusiivoustakin tässä pikku hiljaa aloittelen ja aika kivaan saumaan sattui tämä esittely, nimittäin nyt tänne blogiin tupsahtavat nämä ihanat pyykinpesutuotteet.


Onko pyykkietikka sinulle tuttu tuote? Itse tutustuin vasta pari vuotta sitten pyykkietikoiden maailmaan ja pyykkietikka onkin siitä lähtien ollut mukana lähes joka koneellisessa, mitä olen vaatteita pessyt. Pyykkietikalla on monia hyviä ominaisuuksia... se mm. pitää tekstiilit pehmeinä, poistaa epämiellyttävät hajut vaatteista, raikastaa pyykin ja samalla koko pesukoneenkin.


Pyykkietikka on myös ekologinen ja hellävarainen tuote, verrattuna vaikkapa moniin huuhteluaineisiin. Tässä kuvassa Fiini Naturallyn Omenankukka pyykkietikka. Fiini Naturally on suomalainen, kahden Pohjanmaalla vaikuttavan naisen luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita valmistava yritys. Löysin nämä ihanat tuotteet heidän verkkokaupasta, johon pääset tästä! Kurkkaahan mitä kaikkea tuolta kaupan puolelta löytyykään. I´m in love! ♥


Tämä pyykkietikka on kauniissa, kirkkaassa lasipullossa, jonka voi myös halutessaan kierrättää tai käyttää uudelleen... ihan kuinka itse haluaa. Pullo on tilavuudeltaan 500 ml.



Fiini Naturallyn pyykkietikoita on erilaisia ja tämä omenankukan tuoksuinen on todella ihana... raikas ja hentotuoksuinen. Muita tuoksuja valikoimasta löytyy mm. piparminttu, laventeli, puuvilla, sitruunaruoho, ruusutarha ja salaisen puutarhan pyykkietikka. 


Fiini Naturallyn hajusteeton pyykkipulveri on pakattu ekologiseen ja valkaisemattomaan paperipussukkaan. Pyykkiä tällä pussukalla pesee useampaan kertaan, koska tätä ei tarvitse laittaa kuin maksimissaan kaksi ruokalusikallista per koneellinen. Pussi riittää n. 25-35 koneelliseen, riippuen annostelusta.


Tämä pyykkipulveri on 100 % luonnollinen ja biohajoava. ♥



Tämä vasta olikin mielenkiintoinen tuote päästä kokeilemaan; Fiini Naturallyn tahrastick. Puikkoa hangataan hellästi suoraan vaatteessa olevaan tahraan, jonka jälkeen vaate pestään normaalisti muun pyykin kanssa. Tahrastick ei sisällä lainkaan kemikaaleja, joten se soveltuu oikein hyvin herkille tekstiileille, vauvojen vaatteille ja allergiaperheiden vaatepesuun.


Ihania nämä Fiini Naturallyn tuotteet ja tuo ajatus näiden tuotteiden takana... eli kotimaisuus, kemikaalittomuus ja luonto, jota kunnioitetaan valmistamalla tällaisia tuotteita meille kuluttajille. Ja mites ne joululahjat, tässä olisi aika kiva setti antaa vaikka lahjaksikin. Ihanaa marraskuuta sinulle! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
Fiini Naturally


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!