5.3.2020

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora Skin Beauty


Maaliskuuta mennään ja kevät on pikku hiljaa näyttänyt elonmerkkejä. Linnut laulelevat, miltei kuin toukokuussa ja on ollut todella lämpimiä kelejä vuodenaikaa ajatellen. Meille satoi viimein lunta ja nämä IsaDoran meikkivoidepullot saivat hetkeksi viileän ja valkean pedin, kun pääsivät lepäilemään lumen päälle kuvausten ajaksi. Jännä, miten tuota lumipeitettä on oikein tullut jo ihan ikävöityäkin.


IsaDoran tuotteita olen käyttänyt jo vuosia ja täytyy sanoa, että tämä on kyllä mielituotemerkkini. IsaDoran tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja miltei lähes aina tuoksuttomia, joten niistä iso plussa. Tykkään myös, kun IsaDora tuo markkinoille uusia ihanuuksia aina mukavin väliajoin niin pääsee fiilistelemään näiden kanssa sitten tarpeeksi usein. 


Yleensä vaihtuvista kausituotteista löytyy tuotteita, jotka jäävät sitten käyttöön pidemmäksikin aikaa tai voi olla että sieltä löytyy sitten se oma mielituote, mitä ilman ei oikein osaa sitten enää ollakaan. Kuvassa uutuusmeikkivoiteet IsaDora Skin Beauty perfecting & protecting foundation ja kolme sävyä: 02 Linen, 03 Nude ja 04 Sand. Tykkään meikkivoiteista, ne kun tasoittavat ihon väriä ja nämä IsaDoran voiteet vieläpä suojaavat ihoa tuon suojakertoimensa SPF 35 avulla.Kuvassa vasemmalta 02 Linen, 03 Nude ja 04 Sand. Itse tykkään levittää meikkivoiteen kasvoille sormin mutta meikkisivellin ja meikkisieni ovat myös hyviä levitysvälineitä. Tämä Isadoran meikkivoide on siitä miellyttävä käyttää, että se levittyy hyvin ja luo tasaisen pinnan iholle. Halutessaanhan meikkivoidetta voi levittää useamman ohuen kerroksen päällekkäin. Itse laitan usein esimerkiksi poskipäille ja nenän varteen vaaleampaa sävyä tummemman meikkivoiteen päälle.


IsaDora Skin Beauty perfecting & protecting foundation on kätevässä pumppupullossa. Yksi tai kaksi painallusta voidetta riittää kasvojen iholle. 


Ja tässä swatchia, eli miltä sävyt näyttävät iholla. Järjestys vasemmalta 02 Linen, 03 Nude ja 04 Sand. Näitä sävyjähän voi muuten sitten sekoittaa myös keskenään, jos haluaa vielä tuunata mieluisensa sävymaailman. Ihanaa maaliskuuta sinulle! 


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!