25.6.2017

Hiuksille & kasvoille ♥ Beauty Pop Up


On muutama asia, jotka näköjään kulkevat mukanani vuodesta toiseen. Yksi on pitkät hiukset, jotka saan sitten helposti kiepauttaa vaikka nutturalle tai pitää auki, mitä itse asiassa aika harvoin teen... en oikein osaa olla hiukset hulmuten. Hiusten värikin aina aika ajoin muuttuu ja on minulla joskus aikoja sitten ollut lyhyeksikin leikattu kampaus. Muistan, että en osannut olla ollenkaan lyhyen hiustyylin kanssa. Oli aika orpo olo... hassua kyllä.


Omaan tosiaan pitkähköt kutrit ja hiuslaatuni on skandinaavinen, eli ohuita hiuksia on ja niitä on paljon. Hiukseni menevät siksi aika helposti takkuun ja hiustenhoitotuotteisiin olenkin sitten panostanut tämän hiuslaatuni kanssa - ja ei pelkästään se takkuuntumisen esto vaan on niissä hiustenhoitotuotteissa muitakin hiuksille hyvää tekeviä ominaisuuksia. Yksi hiusten hoidossa käyttämäni tuote (jonka löysin muutama vuosi sitten) on  omille hiuksilleni täydellisesti sopiva hiusharja, Tangle Teezer. Tämä kuvan ihanuus löytyi www.beautypopup.fi verkkokaupasta, kuten myös seuraavat ihanuudet:


Tangle Teezer -harja nimittäin laittaa kyllä nimensä mukaisesti niin lyhyissä kuin pitkissäkin hiuksissa varsinkin takut kuriin. Kuvan viinipunainen Tangle Teezer Thick & Curly sopii erityisesti paksuille ja kiharille hiuksille pitkien ja vahvempien harjaksiensa ansiosta. Tästä tykkään erityisesti.


Itse tykkään näissä Tangle Teezereissä tuosta kivasta pyöreästä muodosta, josta on kätevä pitää kiinni hiuksia harjatessa. 


Yksi tapa, jolla helposti takkuuntuvista ja ohuista hiuksista saan helpommin käsiteltävät, on hiusten suoristaminen. Itse käytän suoristamiseen pyöröharjaa ja hiustenkuivain -yhdistelmää. Samalla hiuksia voi vaikka sitten taivuttaa ja kihartaakin. 


Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool Large on kovapintainen pyöröharja, joka erottelee hiukset todella hyvin ja johon hiukset eivät föönaamisen yhteydessä jää kiinni. Tätä harjaa on saatavissa kahta eri kokoa, näissä kuvissa se isompi versio.Harja on kevyt vaikka kokoa löytyy kiitettävästi. Myös tuo muotoilu ottaa heti silmään, nimittäin tuon varren ja mustan harjasosan liitoskohdan muoto estää etusormea joutumasta kuuman hiustenkuivaimen alle. Ihastuin tähän harjaan ja tämä pääsee kyllä kovaan käyttöön.


Niin... se nutturalle pyöräyttäminen. Omat hiukset laitan usein huolettomalle sellaiselle ja käytän erilaisia hiuspampuloita, mitä aina satun kotoa löytämään... mihin ne muuten aina pikku hiljaa katoavat - olisi kiva tietää. :-)


Nämä kuvan invisibobblet ovat mielestäni kaikista markkinoilla olevista pampuloista parhaimmat. Näillä saa aseteltua hiukset helposti ja käytänkin näitä aina yhtä aikaa useampia lisäämään hiusnutturan volyymia. Tuo muotoiltu kierre auttaa mielestäni pampulaa ja samalla hiuksia ja kampausta pysymään paremmin "kuosissaan". Invisibobblessa ei myöskään ole niitä metalliosia, joita tavallisissa pampuloissa on, niihinhän hiukset usein tarttuvat kiinni. Ihania tuotteita ja eikun kampauksia tekemään!


Hiustuotteista kasvojenhoitoon... kaksi sanaa: Konjac Sponge. Kasvojen puhdistussieni, joka tuli markkinoille ja mullisti ihonhoidon. Sieni on ensi yleensä kova ja se kastellaan kauttaaltaan, jotta se sitten pehmenee. Sieni syväpuhdistaa ihoa merkittävästi ja koostumus on mielestäni superpehmeä. Tätä sientä voi käyttää joko tällaisenaan tai myös erilaisten kasvojen puhdistustuotteiden kanssa.


Konjac Sponge French Pink Clay soveltuu erityisesti niille, joiden iho altistuu äärimmäisille sääolosuhteille - no ainakin meille täällä välillä pakkasen ja välillä helteiden suosimassa maassa asuville siis soveltuu erittäin hyvin. Sieneen on lisätty aitoa vaaleanpunaista savea Ranskan maalta.


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti