21.6.2017

Katin kirjanurkka - Nautiskelijan kesä

Halonen, Kauppinen, Kokki: Armas aika - Nautiskelijan kesä, Kustantamo S&S 2017, 230 s.

Jos kirjan nimessä lukee nautiskelijan kesä, niin sitä se totisesti kyllä tässä tapauksessa onkin. Ihanaa, kun kesä on taas täällä ja kyllä se tekee ainakin minulle ihmeitä varsinkin kun valon määrä alkaa kasvamaan, herään aina oikeana energiapaukkuna aamuisin kirjaimellisesti kukonlaulun aikaan... meillähän on muuten se kukkokin ihan oikeasti. :-)


Armas Aika - Nautiskelijan kesä on jatkoa tekijäkolmikon edelliselle v. 2015 ilmestyneelle Armas aika - Intohimona joulu -kirjalle, jonka esittelin aikoinaan myös blogissani, tuon kirjan esittelyyn pääset tästä


Jo tuolloin olin innostunut kirjan tunnelmasta ja varsinkin kuvamaailma vei mennessään. Nyt tämän uuden teoksen myötä saadaan nauttia edelleen upeasta visuaalisesta ilmeestä sekä niin kesäisistä resepteistä.


Kirjan sisällys on jaoteltu seuraavasti: aamiainen, retkelle, tulella, nopeaa syötävää, sataa sataa ropisee, suu makiaksi, illan viiletessä, kannat kattoon. Armas aika - Nautiskelijan kesä -kirjassa on muuten useita reseptejä, jotka sopivat myös vegaaneille sellaisenaan tai hieman muunneltuna. Kuvassa superherkullisen näköinen Pappardelle con la zucca eli pastaa kurpitsakastikkeessa.Niin kauniita kesäisiä tunnelmia. Ulla Kokki on ottanut kirjan kuvat, jotka henkivät rauhallisia ja tunnelmallisia kesähetkiä. 


Armas aika - Nautiskelijan kesä -kirjassa on reseptien raaka-aineina käytetty myös villivihanneksia ja kesän antimia. Kirja on upea teos ja soveltuu hyvin muuten myös vaikka mökkituliaiseksi! 


Kuvassa meidän kissakolmikon nuorimmainen, Pena, toivottaa ihanaa kesää kaikille blogini lukijoille! ♥


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti