16.6.2017

Ruukkujen lumoissa ♥ JyskKesä on sitten täällä, viimeinkin! Yleensä olen päässyt puuhailemaan pihalle jo toukokuun alussa mutta nyt aloitus "hiukan" venähti tuon kylmän ja lumisenkin (!) kevään takia. Onneksi nyt näyttää jo huomattavasti paremmalta ja on kerinnyt olla jo muutama melkein helteinenkin päivä. 


Pihaa on kiva myös sisustaa kaiken istutusten hoidon lomassa ja nautin paljon siitä, kun omaan pihaan löytyy kivoja yksityiskohtia, kuten nämä Jyskin modernit ja tummanpuhuvat ruukut. HAVSVALE-kukkaruukkujen tumma sävy käy mielestäni todella pikanttina vastakohtana värikkäille kukille, joita ruukut nyt sitten pursuavat. Näköjään tänä kesänä tuo kesäkukkieni väritys onkin aika pinkkivoittoinen.


Isompi ja pienempi HAVSVALE-kukkaruukku yhdessä muodostavat kivan kokonaisuuden. Näiden ruukkujen materiaalina on käytetty polypropyleenia, joka on pakkasenkestävää materiaalia. Matalemman ruukun korkeus on n. 32,5 cm. Ruukut puutarhassa ja kotona voivat olla rohkeasti erilaisia ja erimuotoisiakin, kunhan jokin yhdistävä tekijä kuitenkin löytyy, vaikka väri, pintakuvio tai muu vastaava. Nämä ihanat yhteensopivat kukkaruukut löysin Jyskin valikoimasta ja ihastuin näihin saman tien. Näköjään tuo musta sävy puhuttelee minua muuallakin kuin vaatetuksessa. :-)


Ruukuissa on kaksi kerrosta päällekkäin, Pienempi sisäruukku ja ulkoruukku jossa on kaunis ja hillitty punosmainen kuvio. Tuo sisäruukku on todella kätevä. Se nimittäin pitää sisällään myös ulosvedettävät kahvat kahdella sivulla. Kahvoista nostamalla mullan vaihto ja muu liikuttelu käy helposti. Kahvat saa hyvin myös sitten piiloon painamalla ne kerrosten "väliin". Pienempi sisäruukku säästää myös mullan määrää ja kokonaisuudesta ei tule sitten liian painava.Siinäpä tämän kesän kesäkukkaväriä... niin pinkkiä, mutta myös nättiä, kuin vain voi olla. Nyt pitää muistaa lannoittaa näitä, niin saa tuon kasvun ja kukinnan oikein reheväksi.


Niin, olihan siellä Jyskissä niin ihanat amppelitkin, ettei näitä voinut olla ohittamatta! Kauniit FILLIP-amppelit ovat jännät, kaksikerroksiset ja siten mielestäni ihanan monikäyttöiset. Jysk on ihana kauppa, sieltä löytyy aina kaikkea moderniinkin kotiin sopivaa. Skandinaavinen design vetoaa kyllä niin täysillä minuun ja se sopii myös yhdistettynä vähän eri tyylisiin huonekaluihin ja sisustusesineisiin. Meillä ainakin mennään sulassa sovussa "antiikkihuonekalujen" ja modernismin sekamelskassa. ♥


Kaunis kaislapunos on kivan näköinen. Amppelin punottu musta reuna ja mustat ripustusnarut viimeistelevät tuon kokonaisuuden.


Itse laitoin aika askeettisesti kukan vain tuohon amppelin yläruukkuun mutta mietin myös, että miten upea kokonaisuudesta tulisikaan, kun molemmissa ruukuissa olisi jokin oikein kaunis rehevä alaspäin "valuva" kukka. Vaikka amppelimansikkakin! Ai että, pitää kyllä kokeilla.


Amppeli roikkumassa ulkosaunan seinäkoukussa. FILLIP-amppelia on kiva käyttää myös sisällä, tässä alakuvassa punottu amppeli pääsi ulkosaunaan säilytyskoriksi. Tällehän voi keksiä vaikka mitä käyttötapaa, vaikka keittiöön hedelmäkoriksi jne. :-) pitääpäs kokeilla...Kurkkaa omiaan kotiin ihanuuksia www.jysk.fi, ja kerro mitä kotisi sisustukseen sieltä löytyisi!


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti