10.6.2017

Kosmetiikkaa & hyvinvointia ♥ Sportti-isku


Nämä kuvan ihanuudet ovat kosmetiikkaa merkiltä, joka on monelle hyvinkin tuttu. Kyseessähän ovat ihanat Oriflamen tuotteet. Oriflamea voi omaan meikkivarastoon hankkia verkkokaupan lisäksi myös meikkiedustajan kautta. Sain nämä Oriflamen ihanuudet testiin lappeenrantalaisen kaimani, Katin kautta, joka luotsaa omaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin painottuvaa yritystä, Sportti-iskua. Paitsi toimimalla Oriflamen myyntipäällikkönä, Katin Sportti-isku tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja opastaa terveellisen elämäntavan polulla. 


Erilaiset Personal Trainer -palvelut, henkilökohtaisen kuntosaliohjelman luominen sekä ruokavaliomuutokset suunnitellaan ammattitaitoisella otteella, asiakkaan tavoitteita ja haaveita kuunnellen. Ihana idea tarjota tällaista palvelua markkinoille ja vink, vink: palvelu toimii myös etänä! Kurkkaa lisää osoitteesta: www.sportti-isku.fi


Kuvassa on kaunis pakkaus, eikö! Pakkaus kätkee sisäänsä kullansävyisen ja kiiltävän pienen purnukan. Kyseessä on Oriflamen monikäyttöinen hoitovoide 50th Anniversary Tender Care Protecting Balm. Tämä kultainen pakkaus juhlistaa Oriflamen 50-vuotisjuhlaa.


Voiko ylellisempää pakkausta ollakaan? Sisältä löytyy voidetta, jota itse käytän huulirasvana, olen nimittäin "hiukan" addiktoitunut erilaisiin, ihaniin huulituotteisiin. :-) 


Tätä voidetta voi käyttää pehmentävänä voiteena myös iholle, mihin ikinä tarvitseekin ja monet käyttävät tätä kyseistä hoitovoidetta esimerkiksi kynsinauhoillekin. Voide on lähes tuoksuton ja sisältää iholle hyvää tekevää E-vitamiinia sekä mehiläisvahaa. Kyseessä on todella pehmeä ja hyvin levittyvä tuote.


Ripsivärien harjasosa on isossa osassa ja tässä Oriflamen The ONE 5-in-1 Wonder Lash Mascarassa tuo harjasosa on erittäin taipuisilla silikoniharjaksilla varusteltu.


Tämä ripsiväri on ollut mieliripsarini jo vuoden verran, no siitä asti, kun tähän tutustuin ensi kertaa. Omat ripset saan tällä harjalla eroteltua parhaiten, mitä ikinä! Värin levittyvyys on myös erinomainen.


Ripsivärin harjasosan toinen puoli on lyhyillä harjaksilla ja toinen puoli pidemmillä varustettu. Harjaa voi siksi käyttää monipuolisesti ja noilla lyhyillä muuten löytää myös ne lyhyimmätkin ripset sieltä silmäkulmasta.


Ja nyt ne muoviset mikrohiukkaset jo pois käytöstä ja luonnollisemmat keinot kehiin! NovAge Micro Exfoliating Scrub -kuorintavoiteessa on käytetty nimittäin vain luonnonperäisiä mikrohiukkasia, piihappoa, joka kuorii ihoa erittäin hellävaraisesti. Ihosta tulee kuorinnan jälkeen pehmeä ja raikkaan oloinen.


Tämä NovAge -voide tuoksuu erittäin miellyttävälle ja olisipa nyt se tuoksunäyttö, josta olen aika usein paasannut. Tuoksu on nimittäin pehmeä ja hedelmäinen, ei kuitenkaan voimakas. Tuoksu haihtuu pikku hiljaa levittämisen jälkeen. 100 millilitran tuubi on iso ja kestää käytössä pitkän aikaa, voidetta kun ei paljoa tarvitse kerralla.Love Nature Creamy Mask -kauranaamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Tämän jälkeen naamio huuhdellaan lämpimällä vedellä pois... ja voilá... oikea kuivan ihon pelastus! Naamio sisältää runsaasti B-vitamiinia sekä aitoa kaurauutetta, ja kasvojen iho kiittää! ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti