22.6.2017

Lintu lensi meidän kotiin...


No niin... siinä se ihanuus nyt on. Lintu, joka lensi tarran muodossa meidän kotimme kodinhoitohuoneeseen. Oli ensin vähän miettimistä, mihin tämän tarran sijoitan. Meillä kun useat seinät ovat lähes samaa sävyä kuin itse tarra, niin pohjan on hyvä ollakin tässä tapauksessa valkea, ja kyllä tämä oikein kivasti mielestäni sopii tuohon oven yläpuolelle. 


Tämä lintuaiheinen ja jotenkin kovin herkän oloinen ja kaunis mattapintainen sisustustarra löytyi Walldecor.fi:n verkkokaupan valikoimista. Kissaihmisenä meiltä löytyy jo "aika" paljon kissa-aiheista sisustusjuttua ja nöyrin kiitos miehelleni, että on antanut minulle vapaat kädet - siis myös niiden kissajuttujen suhteen, hih. Meiltä kun niitä kissoja löytyy oikeita kolme kollia ja sitten vielä kissan kuvia on niin matoissa, koristetyynyissä kuin seinätarroinakin jo pitkin kotia. Mutta vaihtelu virkistää ja tällä kertaa tarran aiheeksi valikoituikin ihan toisen lajin edustaja. :-)


Lintu oksalla -sisustustarra tupsahti suoraan postilaatikkoon ja mukana oli erittäin kattavat ohjeet tarran kiinnittämistä varten. Tällaiset sisustustarrat tarttuvat parhaiten sileille pinnoille ja muuten myös esimerkiksi tapetin päälle. Jos sisustustarraan joskus kyllästyy, voi sen poistaa helposti ilman, että siitä jää jälkiä. Kätevää, eikö! Kuvassa valkean taustapaperin postoa itse tarrapinnalta. Tässä työvaiheessa tulee olla todella varovainen, jotta itse kuvio ei rikkoonnu.


Walldecor.fi.n valikoimissa värivaihtoehtoja on useita ja itse kamppailin valinnan suhteen 15 eri värivaihtoehdon kanssa. Linnun ja siis koko tämän sisustustarran sävyksi valikoitui harmaa, kun meidän kodista on kyse.


Tätä mieltä meidän kissakolmikon nuorin, Pena, on uudesta sisustuselementistä. :-) Istuu kuvassa muuten aika tarkasti juuri tuon lintukuvion päällä. Olisikohan sittenkin pitänyt valita kissakuvio tähänkin tarraan.


Kuva kodinhoitohuoneesta ennen tarran kiinnittämistä...


Kun sisustustarra on kiinnitetty päällimmäisen kirkkaan asennuspaperin kanssa seinälle, se tulee painella asennuspaperin läpi kauttaaltaan kiinni kohteeseensa. Kiinnittämisessä hyvänä apuvälineenä toimii vaikka pankkikortti tai viivoitin.


Kun tarra alkaa olla kiinnittynyt pohjaansa, asennuspaperi vedetään varovasti pois. Tässä työvaiheessa on sitten jälleen hyvä olla kärsivällinen, muutoin tuo kuvio saattaa rikkoutua ja sitten kyllä harmittaa. Lopuksi voi vielä painella tarraa paremmin kiinni vaikka sormenpäillä. Meillä tuo seinä on valkeaksi maalattu ja joissakin kohtaa pinta on vähän röpelöinen. Tarra on kuitenkin erittäin elastista, hyvälaatuista ja ohutta vinyyliä, joten se myötäilee hyvin tuota maalipintaa. Ihanahan tuosta seinästä tuli, tykkään!


Ihanassa yhteistyössä:
www.walldecor.fi


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!