18.6.2017

Katin CosmeticCorner ♥ rakastatko yllätyksiä?


Kukahan keksikään tuon kuukausittaisen ihanuuden, joka kuljettaa laatikollisen kosmetiikkaa lähipostiin, kiitos vaan sinulle, you stranger! Ihanaa, kun tällaisista bokseista pääsee itsekin nauttimaan ja tällä kertaa esittelyyn pääseekin oikea yllätysboksi. 


Kyseessä on Katin ja hänen yrityksensä, Sportti-iskun luoma tuote, joka on täynnä upeita Oriflamen tuotteita! Yllätysboksin voi tilata kotiin kertatilauksena tai mahdollisuus on lähteä mukaan myös tilaajalistalle, joka on kyllä se vaivattomin tapa saada kuukausittainen ikioma boksi. Yllätysboksi maksaa kokonaisuudessaan vain 25 €(!) ja tuohon hintaan kuuluu mukaan vielä postikulutkin! Kun miettii, mitä tuotteet yksittäin ostettuina tulisivat maksamaan niin säästö on aivan huikea!

Toukokuun yllätysboksin sisältö:

The One 5-in-1 Wonder lash Mascara sävy Black
The One Power Shine lipstick sävyt Pink Spritz ja Lustrous Nude
Colourbox Nail Polish sävy Bright Nude
Love Nature Exfoliating Shower Gel minttu-vadelma sekä 
Love Nature Soap Bar minttu-vadelma sekä 
kosolti erilaisia tuoksu ja voidenäytteitä. 


Toukokuun yllätysboksi sisälsi erilaisia kosmetiikan ihanuuksia Oriflamelta. Jo yli 40 vuotta kosmetiikkaa valmistaneen Oriflamen tuotanto ja tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa ja irlannissa. Tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan sekä standardeistaan. Kuvassa yllätysboksin sisältöä...


Pakkauksen kolme tuoksunäytettä: My Destiny, Love Potion Secrets sekä Delicate Cherry Blossom. Tällaiset pienet näytteet riittävät muuten yllättävän pitkään. Hajuvettä kun ei tarvitse paljon laittaa kerrallaan. Kiva päästä tutustumaan Oriflamen tuoksumaailmaan. Tuoksunäytteistä ihastuin Delicate Cherry Blossomiin, tuoksussa on raikas hedelmäinen vivahde.


Kiiltoa... ja Kiiltoa isolla k-kirjaimella! Sitä nimittäin löytyy näistä Oriflamen The One Power Shine Lipstickeistä! Huulipuna, joka kiiltää uskomattoman paljon huulilla, varmaan eniten, mitä missään huulipunassa aiemmin, ainakaan itse en ole tällaisiin törmännyt. Mutta siis juuri siksi samalla niin sopiva kesällä käytettäväksi. Sävyjä on saatavilla ainakin 17 erilaista ja boksin kaksi sävyä nimeltään Pink Spritz (kuvassa vasemmalla) ja Lustrous Nude. 


Pakkaukset ovat hopean ja viininpunaisen sävyiset ja tuo kierrettävä avausmekanismi on plussaa... huulipuna säilyttää siinä todella hyvin sekä kosteutensa että myös muotonsa.Tässä swatchissa näkyy nyt hyvin tuo huulipunien kiillon määrä. Kiiltoa lisää punaan lisätyt ultraheijastavat MetaShine-helmet. Punat tuoksuvat miedosti hedelmäiselle, ihania huulipunia! ♥


Oriflamen kynsilakka, Colourbox Nail Polish löytyi Sportti-iskun yllätysboksista ja niin ihana nuden sävy, eikö! Hiukan vaaleanpunaiseen vivahtava sävy nimeltään Bright Nude. Nuo nuden sävyt ovat olleet jo pitkään in ja itsekin tykkään niistä paljon. Varsinkin kynsilakkoihin nuden eri sävyt käyvät mielestäni todella hyvin. Näitä Colourboxin lakkojen sävyjä löytyy kaiken kaikkiaan kymmenen erilaista.


Oriflame on tunnettu mahtavasta valikoimasta hedelmäiselle tuoksuvia suihkugeelejä, shampoita ja vaikka mitä! Yllätysboksista löytyi niin ihanat mintun ja vadelman tuoksuiset kuoriva suihkugeeli ja samaa sarjaa oleva palasaippua. Tuo mintun ja vadelman yhdistelmä on muuten tosi jännä, tykkään itse tosi paljon ja olisipa jälleen se tuoksunäyttö niin voisin jakaa tämän tuoksun kanssanne!


Kuorivan suihkugeelin kaunista syvänpunaista olemusta. :-) Love Nature -tuotesarja sisältää luonnollisia ainesosia ja tuotteet ovat biohajoavia. Kuorivan suihkugeelin rakeet ovat siis luonnollista alkuperää eivätkä siten rasita luontoa.


Love Nature Soap Bar minttu-vadelma palasaippua on söpön vaaleanpunainen. Ihana boksi kaiken kaikkiaan, kannattaa tutustua tähän Sportti-iskun ihanuuteen, kun haluat helliä itseäsi Oriflamen kosmetiikalla! ♥ ...Mitähän sieltä kesäkuun boksista mahtaa löytyä...


Ihanassa yhteistyössä:
Sportti-isku


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti