7.6.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Dermosil


En koskaan kyllästy hehkuttamaan sitä tunnetta, kun löytää meikkivarastonsa täydennykseksi ensinnäkin uusia tuttavuuksia ja kaiken lisäksi superlaadukkaita sellaisia. Dermosil on suomalaisen Dermoshop Oy:n vuonna 1988 kehittämä tuotemerkki ja valikoima on jo 400 tuotteen laajuinen (!). Tuotekehitys tapahtuu Pohjanmaalla, missä myös yhtiön pääkonttori sijaitsee. 


Dermosilin tuotteet sopivat herkkäihoisille ja tuoksuherkille. Laatu- ja hinta -suhdekin on erinomainen. Tuotteet ovat nimittäin todella kukkaroystävällisiä. Ja nuo pakkauksetkin... tiedän, se pakkausten sisältökin on tärkeää mutta... niin nättejä, eikö! ♥


Aloitellaan esittely Dermosilin raikastavasta meikin kiinnityssuihkeesta (kuvassa vasemmalla) sekä Aina-voide mediumista. Meikin kiinnityssuihke tuoksuu miedosti. Hienojakoinen suihke toimii siten, että se saa meikin pysymään kasvoilla paremmin ja pitempään. Suihkauta meikatuille kasvoille pari kertaa, muutaman kymmenen cm:n etäisyydeltä ja anna kuivua. Aina-voide medium on pumpullinen meikkivoide, joka antaa kasvoille mattapintaisen epätasaisuuksia peittävän pinnan. Itse tykkään Aina-voiteen rasvaisuudesta levitysvaiheessa mutta hetken päästä voide jo tasaantuu ihon pintaan. Tuoksua ei juurikaan ole ja suojakerroin SPF 25 näin kesäaikaan on plussaa.


Mineraalipuuteri luo kasvoille kauniin ja tasaisen pinnan. Olen huomannut, että ihan pienikin määrä meikkisudissa riittää. Kaikkein peittävimmän lopputuloksen saa sitten tietysti aikaan levittämällä puuteria meikkivoiteen päälle. Itse tykästyin tähän Dremosilin meikkipuuterin sävyyn nimeltä Fair. Myönnän, että olen todella tarkka tuoksumaailmoista ja tämä mineraalimeikkipuuteri onkin täysin tuoksuton. 


Myös meikeissä on kiva panostaa laatuun, nimittäin markkinoilla on vaikka minkälaisia tuotteita. Ja taas sanon...pigmentti, se on the keyword meikkejä valitessa! Tämä meikkipuuteri levittyy kasvoille tasaisimmin ja parhaiten isolla Kabuki-siveltimellä ja pyörittelevin liikkein.Hajustamaton Dermosilin iDeal Puuteri soveltuu kaikensävyisille ihotyypeille, puuteri on nimittäin iholla väritön.  IDeal Puuterin tärkein tehtävä onkin ravita sekä suojata ihoa ja antaa sen viimeistellyn mattamaisen pinnan. Puuteri sisältää mm. ihoa hoitavaa arganöljyä, jojoban siemenöljyä sekä acaimarjaöljyä. 


Puuteri on pakattu mielestäni tyylikkääseen mustaan rasiaan. Puuterivippa on niin ikään musta ja ihanan puffimainen. Rasiassa on myös peili. Tämäkin tuote - kuten monet Dermosilin tuotteet ovat saaneet allergia- ja astmaliiton myöntämän allergiatunnuksen käyttöoikeuden.


Dermosilin Kulma- ja Ripsigeeli on normiripsivärin näköinen, sisältö taas on jotain aivan muuta. Väritön ja tuoksuton geeli nimittäin sisältää hoitavia ainesosia ja sitä voi käyttää niin kulmille kuin ripsille. Geeli antaa jonkin verran pitoa ja kulmilla varsinkin toimii todella hyvin pohjustamassa meikkiä.


 Kulma- ja ripsigeeli on jännä ja monikäyttöinen tuote... ei muuta kun kulmat kuriin!


Perusmeikkiini kuuluu meikkivoide ja olenkin aika tarkka, millaisia ominaisuuksia voiteella tulee olla. Yksi tärkein on pigmentin määrä, joka kertoo myös siitä, että tällöin voide on iholla pitkäkestoinen.  Toisena tulee levitettävyys joten voide ei saa olla koostumukseltaan ihoa kuivattavaa. Dermosilin meikkivoide täyttää nämä molemmat kriteerini.


Meikkivoide on lasipullossa ja toimii pumpulla. Voide on erittäin peittävää ja ihon pinnasta tulee nopeasti mattapintainen voiteen levittämisen jälkeen. Kuvan meikkivoiteen sävy on fair, vaalein kolmesta vaihtoehdosta ja sopii hyvin pohjoismaalaiselle ihotyypille. Voide on tuoksuton ja käy hyvin herkkäihoisille. Voide kannattaa levittää meikkisienellä ja töpötellä kasvojen iholle ...ja sinne kaulallekin sitten vähän.


Ja sitten swatchit, eli vasemmalta ensin Kulmakynä medium, sitten hieman syvemmän sävyn tuottava voidemainen Moist Proof kulmaväri, joka kuvassa levitettynä paketissa tulevalla siveltimellä, Meikkivoide sävyssä fair ja viimeisenä Aina-voide, sävy medium.


Kulmat on se mun juttu ja niihin käytän enemmän aikaa kuin muuhun meikkiin yhteensä. Kulmakynä on ollutkin kovassa käytössä ja niitä on tullut testailtua erilaisia tässä vuosien varrella! Dermosilin vedenkestävä kulmakynä sävyssä Medium on neutraalin värinen ja ei vivahda punaiseen, kuten monet ruskean sävyiset. 


Kulmakynän toisessa päässä on harja, jolla lopputulosta pystyy muokkaamaan ja vaikka häivyttämään halutessaan. Kynä sisältää kasviperäisiä vahoja joten terä on tarpeeksi pehmeä värin levittämiseen. Ihana tuote, varsinkin tällaiselle kulmanysvääjälle.


Sitten päästään erikoiseen tuotteeseen, johon ihastuin... Dermosilin Moist proof kulmaväri on voidemainen kulmaväri joka levitetään kulmiin pakkauksessa mukana tulevalla siveltimellä. Siveltimessä on mukana myös harja, jolla saa halutessaan vielä muokattua siveltimen jälkeä. Sävy on tässä tuotteessa jälleen kauniin ruskea ja voide myös sopivan pehmeä, joten se levittyy helposti.


Olen nyt siis ihastunut tähän ja harjoitellut kovasti tämän voiteen käyttöä. Tällä saa nimittäin paremmin kulmat meikattua, kun taas kynä tahtoo aina tylsyä. Siveltimellä saa hyvinkin tarkkaa jälkeä ja sehän se on kulmien must-juttu. No, harjoittelu jatkuu... mutta siis nämä Dermosilin meikit ovat upeita! Yksinkertaisen ja samankaltaisen ulkomuotonsakin suhteen sopivat hyvin vaikka esille, mielestäni upeita siis myös pakkauksiltaan. Kurkkaahan oma suosikki osoitteesta www.dermoshop.com.


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti