8.9.2018

Katin CosmeticCorner ♥ SachaJuan


Hiusten laittaminen kuosiin kuuluu ihan jokapäiväisiin rutiineihini. Välillä nutturalle laitto menee oikein mallikkaasti ja joinain aamuina saa ihan tosissaan taistella tämän hiusmäärän kanssa. Tässä vuosien varrella olen myös huomannut, että kyllä niillä tuotteilla onkin suuri merkitys hiusten hyvinvointiin ja samalla myös siihen, että hiukset ovat helposti hallittavissa.


Nyt esittelyyn pääsevät oikeat hiustenkesyttäjät. Saanko esitellä, www.kosmetiikkapuoti.fi:n valikoimista löytyvät, ihanat SachaJuan -tuotteet, joilla sain helpotusta omien hiusteni hallintaan. Kuvassa SachaJuanin hiuskiinne, muotovaahto, muotoilusuihke sekä puuterisuihke, jossa on ruskean sävyistä pigmenttiä!


SachaJuan Hairspray Strong Control -hiuskiinne 300 ml on oikea ihanuus sitten siihen tyylin ja kampauksen viimeistelyyn.  Vieressä SachaJuan Hair Mousse -muotovaahto 200 ml, joka on ihanteellinen varsinkin hennonoloisille hiuksille, jollaiset itsekin omaan. 



SachaJuan Hair Mousse -muotovaahdosta pidin erityisesti siksi, että vaahto antoikin paljon tukea ja volyymia. Omaan tosiaan hennot hiukset mutta samalla tätä hiusta on paljon, jolloin tuota nostetta tarvitaan. Vaahto on juuri omiaan siten myös vaikeasti muotoiltaville hiuksille. Kuvassa näkyy tuossa vaahdossa SachaJuan -tuotteille tyypillinen, hienojakoinen koostumus. ♥ 


SachaJuan Hairspray Strong Control -hiuskiinne antaa tukea ja sitä niin kaivattua pitoa ja tuota pitoa onkin sitten kyllä oikein runsain mitoin. Tykkäsin varsinkin tuosta erittäin hienojakoisesta suihkeesta, joka pullosta tulee, se levittyy siten myös kivasti hiuksiin tekemättä tahmeita kohtia. Suihkeen tuoksu on mielestäni mieto ja miellyttävä. ♥


Kuvassa komeileva SachaJuan Dark Volume Powder on erikoinen suihke, joka on kehitetty tummille hiuksille. Suihke on puuterimainen ja antaa hiuksille volyymia ja sitä aina kaivattua rakennetta sekä raikkautta pesujen välillä. Mutta kaikkein mielenkiintoisinta tässä on, että tuo mattamainen suihke sisältää ruskeaa pigmenttiä! 


Kuvassa miedosti tuoksuvaa SachaJuan Dark Volume Powder -suiketta suihkutettuna talouspaperille. Yksi hento suihkaus ja tässä näkee hyvin tuon pigmentin. Tykkään tästä ja tämä sopiikin muuten kivasti peittämään juurikasvua hiusten tyvessä. Erittäin monikäyttöinen tuote, tykkään. 


SachaJuan Moulding Spray on monikäyttöinen suihke, joka erottelee hiuksia ja tuo niihin samalla kaunista kiiltoa. Tuoksu on jälleen miellyttävä ja suihke on super-hienojakoinen. Siis aivan ihania tuotteita nämä, ja hiukset tykkää, by SachaJuan. Made in Sweden. ♥


Ihanassa yhteistyössä:
SachaJuan & Kosmetiikkapuoti


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!