30.5.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Clarins


Muuten, jokos teillä on kesän reissut suunnitelmissa tai ehkäpä ne onkin jo suunniteltu? Reissun päällä ja ihan muutoinkin kesän aikaan varmasti yksi tutuimmista laukun täytteistä ovat erilaiset aurinkosuojatuotteet. Aurinko kun on melkoinen pallero tuolla taivaalla ja sen säteitä vastaan kannattaa ihan oikeasti suojautua. Nyt esittelyyn pääsevät Clarinsin ihanuudet ja kuvassa esimakua tulevasta.


Auringon UV-säteily on turmiollista iholle ja siksi ihon suojaaminen on rannalla ja muulloinkin auringossa oleillessa enemmän kuin suotavaa. Perheen pienimmät kannattaa paahteelta ja auringon säteiltä suojata vaatetuksella ja kunnollisella päähineellä aurinkovoiteiden lisäksi. Me isommat sitten saamme sivellä tai suihkutella iholle erilaisia suojatuotteita.


Näissä Clarinsin aurinkotuotteissa suojakertoimia on useita ja itse sain testiin tuotteet, joiden suojakertoimet ovat 30 ja 50. Suojakerroinhan kertoo kuinka monta kertaa pidempään aurinkovoiteella suojattu iho sietää aurinkoa verrattuna suojaamattomaan ihoon. Mitä suurempi suojakerroin, sen parempi - ainakin pohjoismaalaiselle iholle! Palan muutoinkin todella helposti, joten sk 50 on minulle se sopiva.


Eli jos siis suunnitelmissa on reissu etelän lämpöön, niin suomalaisen vaalean hipiään soveltuu tuo suojakerroin 50 todella hyvin.


Clarins Sun Care Lotion Spray on oma mielituotteeni tästä setistä. Miksikö... no koska se on ensinnäkin suihkutettavassa muodossa jolloin levittäminen on mielestäni helppoa ja vaivatonta ja vielä tuo korkea suojakerroin on plussaa. 



Tämä tuote soveltuu vartalolle levitettäväksi ja tuoksu on ihanan mieto. Purnukka on tilavuudeltaan mielestäni yhteen reissuun ja parin henkilön käyttöön sopivan kokoinen, 150 ml.


Auringonoton jälkeen kannattaa ihoa edelleen hoitaa ja rauhoittaa. Tämä Clarins Refreshing After Sun Gel sisältää kosteuttavia ja rauhoittavia kasviuutteita. 


Erityisesti täytyy kyllä nyt mainita myös se, että nämä Clarinsin tuotteet, joita käytetään auringonoton jälkeen, sisältävät värisafloriuutetta, joka syventää rusketusta ja pidentää myös rusketuksen kestoa... vau! ♥


Nämä soveltuvat kasvojen iholle parhaiten! Vasemmalla oranssissa purnukassa on Clarins Dry Touch Sun Care Cream ja oikealla keltainen Clarins Invisible Sun Care Gel-to-Oil. Molemmat tilavuudeltaan 50 ml, ja kasvoille tarkoitettuna hyvän kokoiset purnukat. Tuoksumaailma näissä on jälleen miellyttävä ja raikkaan kukkainen. :-)


Ihanassa yhteistyössä:
Clarins


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!