3.5.2019

Katin kirjanurkka - Annin uunissa

Anni Paakkunainen: Annin uunissa, WSOY 2019, 192 s.

Tuolla kirjahyllyssäni on parikin notkuvaa hyllyä tietynlaisia kirjoja, jotka pääsevät aina aika ajoin huomaani ja juurikin niiden kirjojen sivuja on tullut käänneltyä tässä vuosien varrella aina enenevässä määrin. Kyse on omasta ruokaohjekirjakokoelmastani, jonka jatkoksi nyt pääsee myös tämä ihana vaaleanpunainen kermaunelma - Annin uunissa.


Annin uunissa -kirja on täynnä leivontabloggarin, Anni Paakkunaisen mitä ihanimpia reseptejä. 


Kirjassa on sekä makeita ja suolaisia leivonnaisia ja kirjan sivujen kera kuljetaan läpi vuodenaikojen. Kuvassa Halloweenherkku nimeltään punainen samettikakku, tämä on yksi mielikakuistani kirjan sivuilta... hauska ja kekseliäs ulkomuoto ja mikä ihaninta, tehty siihen kuuluisaan red velvet-kakkupohjaan.Annin uunissa -kirja on kovakantinen ja paitsi ohjeita niin kirjassa on myös paljon käytännöllisiä vinkkejä mm. täydellisen kakkupohjan valmistamiseen.


Maistuisiko vaniljadonitsit? Nämä on tehty donitsipellin avulla ja paistetaan uunissa. Taikinaan tulee vehnäjauhoja, sokeria, vaniljasokeria, leivinjauhetta, suolaa, kardemummaa, kananmuna, vaniljakastiketta ja öljyä. Tarkemman ohjeen löydät Annin uunissa -kirjasta.


Kirjan kuvitus on niin kaunis. tämäkin kuva vie ihanaan kesäiseen tunnelmaan. Kuvassa syreeni-mustaherukkakakku. Ei muuta kuin herkuttelemaan!


Yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti