27.4.2019

Tervetuloa ihana järjestys ♥ by Elfa ♥ Vaatehuone on valmis!


Ihana aurinko ja lämmin keli on hellinyt Kuopion seutua jo monta päivää, ihanaa. Otin jo talvilevossa olleet ruusut ja muut ulos, jotta nekin pääsevät kunnolla kasvun vauhtiin. Tämä postaus onkin muuten nyt kolmas, jossa kerron meidän vinokattoisen vaatehuoneen muutoksesta. Tässä linkki ensimmäiseen postaukseen, jossa vaatehuoneen melkoisen hurja alkutilanne ja toisen postauksen linkki, jossa Elfan järjestelmän asennusvaihe on vauhdissa. Vaatehuoneemme muutoksesta tuli todella merkittävä ja olen niin innoissani... ihanaa päästä kertomaan tästä teille!


Yksi ihanimmista asioista Elfan säilytysjärjestelmän asennuksen jälkeen on ollut huomata, kuinka siis yksinkertaisesti mukavaa vaatehuonetta on nyt käyttää. Aikaisemmin vaatehuoneen lattia oli joskus niin täynnä tavaraa, että siellä liikkuminenkin oli välillä hankalaa ja jos piti etsiä jokin tietty vaate tai tavara, niin voi sitä etsimisen määrää... huh, huh! Nyt kun Elfan erilaiset korit ja hyllyt ovat kiinni seinässä turvakantokiskoilla, niin lattia on täysin vapaa. Ps... huomaako, että tuo vaatemakuni on aika tummanpuhuva... hih!


Käsilaukuillekin on nyt oma paikkansa. ♥On niin ihanaa, kun vaatteet ja petivaatteet ja muut saa nyt omille paikoilleen. Ne on mukava ottaa käyttöön ja pysyvät samalla nätisti viikattuina. Kuvassa Elfan valkeat mesh-korit ja näihin koreihin saa muuten halutessaan lisävarusteena tällaiset kätevät jakajat, näitä on meillä kahdessa korissa. Jakajilla koreihin saa useamman lokeron. Meillä säilytykseen näihin lokeroihin pääsivät myssyt, huivit, vyöt ja verhojakin tuolla näyttää olevan ja kaikki siististi omilla paikoillaan.


Tämä Elfan ulosvedettävä housuripustin on kyllä niin kätevä. Nyt on meidän housut järjestyksessä. Meillä housut olivat aiemmin viikattuina vaatekaapin syövereissä. Tämä ripustin on siinäkin mielessä kiva, kun housut pysyvät tässä helpommin rypyttömänä ja varsinkin laskostetut housut siisteinä. Ja on muuten hauska käyttää... vink, vink! ♥


Tässä ennen ja jälkeen kuva vaatehuoneen ovelta kuvattuna. Melkoisen eri tunnelma. Maalasin tuon matalan seinän ennen Elfan asennusta harmaalla seinämaalilla ja se antaakin mielestäni kivan taustan vaaleansävyiselle säilytysjärjestelmälle. Elfan hyllyt, vaatetangot ja korit odottavat kuvassa vielä täyttöään ja antavat jo osviittaa tulevasta järjestyksestä. Ennen-kuva on otettu, kun olen jo vähän alkanut käymään tavaroita läpi.


Kuvassa näkymää ennen ja jälkeen ihanan järjestyksen! ♥ Itsekin havahduin tästä kuvaparista... Tästä  huomaa hyvin nyt tuon lattiatilan, mikä on vapautunut järjestyksen myötä, josta jo aiemmin mainitsin.


Sivuseinä oli todella haasteellinen säilytystä ajatellen ja aiemmin meillä oli irralliset hyllyt seinää vasten. Tässä Elfan jälkeen koko seinä otetaan käyttöön ja tuo viereinen korkea seinä jää kokonaan vapaaksi, jolloin on tilaa enemmän. Kiskossa on kiinni puinen Décor-hylly sekä vaatetanko. Kaiken kaikkiaan tämä muutos on niin ihana ja kotia on kyllä aina mukava laittaa tällaisilla kätevillä ratkaisuilla! Elfalle plussaa aivan mahtavista tuotteista, joissa käyttäjää on ajateltu ja ihanaa kevään aikaa!

Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

4 kommenttia:

 1. Vau! Toiveena ja projektina mullakin pukeutumishuone, tästä inspistä siihen!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tällainen kyllä tila ihana käyttää ja kun vielä miettii, että kun saa tilan aina tällä tavalla hyötykäyttöön, niin on kyllä plussaa! :-)

   Poista
 2. Hieno tuli. Mä niin kaipaisin vaatehuonetta meidän taloon, mutta sellaista ei vain ole eikä tule. Olisi joskus kiva löytää oma vaate vaatehuoneesta. Nyt meillä on kaappeja ja osa vaatteista on milloin missäkin kAapissa. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaan nyt nautittu tästä järjestyksestä muutama viikko ja kyllä tätä osaa arvostaa sen meidänkin sekamelskan jälkeen. :-) Toivottavasti joskus saisit sen oman vaatehuoneenkin!

   Poista