26.1.2021

Ihanat Sydänmandala-korvakorut ♥


Tammikuun loppupuolta mennään ja helmikuu se siellä häämöttää. Vuodenvaihteen jälkeen alan yleensä jo miettimään kesän istutuksia ja satoa ja aloittelen kylvötouhut sitten tuossa helmikuun puolella. Mutta niistä sitten aikanaan. Nyt päästään korujen ja varsinkin oman heikkouksen, eli korvakorujen pariin. Esittelyyn pääsevät nyt upeat, kokopuusta valmistetut korvikset by Pallari Design.
 

Nämä niin kauniit Sydänmandala-korvikset veivät kyllä sydämeni, kun bongasin nämä www.bohemlifestyle.fi:n verkkokaupasta. Eikö olekin kaunis tuo kuvio ja minua aina puhuttelee tuo sydämen muoto, on se sitten vaatteissa kuviona tai koruissa tai missä vaan. Tässä tuo kuvio on kivasti vieläpä tyylitelty ympyrän muotoon. 


Korvisten keveys on minulle tosi tärkeää ja toinen seikka mihin kiinnitän myös aina huomiota on materiaali. Pystyn pitämään korviksia, joissa on hopeiset tai kultaiset koukut ja tykkään oikeastaan sitten enemmän hopeasta juurikin sävynsä vuoksi. Näiden Sydänmandala-korvakorujen halkaisija on 3,6 senttiä. Puumateraaliksi voi valita mieleisensä kolmesta eri vaihtoehdosta. Itse tykästyin tähän tummaan, joka on pähkinäpuuta. Muut vaihtoehdot ovat vaalea koivu sekä hiukan punaruskea iroko.


Kuvio on jännä, toisaalta siinä näkee kauniit sydämet ja keskeltä voi hahmottaa myös auringonkin.


Nämä korvikset on valmistettu käsityönä Valkeakoskella by Pallari Design ja löydät nämä mm. Bohem Lifestylen verkkokaupasta. Tilausvaiheessa koukkujen materiaalin voi valita mieleisekseen, vaihtoehtoina on joko kirurgin teräs tai aito hopea, josta itse tykkään eniten. Korujen aito puumateriaali on jotenkin todella lämpöisen oloinen ja tuntuma ihoa vasten myös siksi miellyttävä. ♥


Korviksilla saa mielestäni tosi kivasti tyyliin yhtenäisyyttä ja koruillahan voi muutoinkin korostaa omaa persoonallisuutta. Olen aina tykännyt melko isoistakin korviksista, ne on se mun juttu. Ihanaa tammikuun loppua sinulle ja palaillaan taas pian! ♥


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti