17.1.2021

Katin CosmeticCorner ♥ Depend Cosmetic


Hirmuiset paukkupakkaset ovat vallanneet Kuopion seudunkin ja on kyllä ihana kun on tällainen "kunnon talvi" pitkästä aikaa. Lumi narskuu kivasti kengänpohjissa ja poskissa pistelee pakkanen, kun tuolla ulkona käyskentelee. Tänään pikkuisen lauhtuu mutta loppuviikosta kiristyy taas, ainakin ennusteen mukaan. Kuvassa nyt esittelyyn pääsevät kulmien ja ripsien kotivärjäämiseen tarkoitetut tuotteet. Värjäystuotteet ovat edistyneet tosi paljon takavuosista ja nykyään kotona tehtävät värjäykset ovat ihan turvallisia ja omasta kokemuksestakin sanottuna helppoja käyttää. Nämä ihanuudet löytyvät Dependin verkkokaupan valikoimista. ♥


Tämä Depend Eyebrow Colour on kulmien värjäämiseen tarkoitettu värjäystuote. Kulmat ovat kaikilla erilaiset ja värisävy kannattaa valita sen mukaan, mikä itselle tuntuu parjaimmalta. Omaan todella vaaleat kulmat ja meikkaan kulmat yleensä tummanruskeiksi. Tämän takia valitsin tähän tuotteeseen väriksi tummanruskean sävyn. Valittavat sävyt ovat musta, mustanruskea, tummanruskea ja ruskea.


Tässä vielä avattuna Depend Eyebrow Colour paketin sisältöä. Kätevää, kun kaikki tarvittava on mukana, väriaineet tietysti sekä muoviset sekoitustikku, levitysharja ja sekoitusastia. Värjäystulos on vedenpitävä ja kestää kulmissa sitten useammankin viikon. 


Ripsien värjäämistä varten tilasin tämän BeautyLash värjäyssetin ja kun ripset kyseessä niin sävyksi valitsin mustan. Tämä tuote käy myös kulmienkin värjäämiseen. 


BeautyLash on täysin kasvipohjainen väri ja vegaaninen!


Ja tässä BeautyLash paketti avattuna. Ohjeet, väriaineet ja sekoitus- ja levitysvälineet.Kun värjäät vaikka ripsiä, niin kannattaa ottaa apuvälineeksi nämä tällaiset suojalaput, jotka on suunniteltu juuri värjäystä varten muotojensa ja materiaalinsa kesken. Nämä suojaavat hyvin ihoa väriaineilta ja imevät myös itseensä liian väriaineen. Itse käytän näitä yleensä varsinkin alaripsiä värjättäessä.


Tässä RefectoCilin suojalappuvihkossa on tällaisia sivuilta irrotettavia lappuja 96 kpl, joten riittää moneen kertaan. Laput ovat erikoispaperia, jotka muotoutuvat iholle. 


Kulmien värjayksen aloitin Depend Eyebrow Colourilla ja sekoitin väriainetta ja aktivointiainetta yhteen, pakkauksen ohjeistuksen mukaan.


Sekoittamisessa tulee olla tarkkana ja mitään paakkuja ei saa jäädä seokseen, jotta värjäystuloksesta tulee sitten hyvä ja tasainen. Omaan varsin vaaleat kulmat ja meikkaan ne yleensä aina tummanruskealla meikkikynällä tai kulmameikillä ja siveltimellä. Tässä ensimmäisessä kuvassa kulmien ympärille levitetty ensin rasvaa, joka estää värin leviämistä ja aine levitettynä kulmiin, alakuvassa tulos värjäyksen jälkeen, eli väri ottanut hyvin, koska ilman väriä kulmia ei huomaisi.
Ripsien värjäämiseen taas on paras levitin tällainen ripsiväreillekin tyypillinen harja. Käytin ripsien värjäämiseen mustan sävyistä BeautyLashia. Ensin harjalla aktivointiaine ripsiin ja sitten lopuksi väriainetta. Värjäsin aluksi nyt ensimmäistä kertaa vain yläripset, kun testasin näitä värejä. Vinkiksi, anna värin vaikuttaa tarpeeksi kauan paketin ohjeen mukaan, joka on yleensä kymmenisen minuuttia. Itse olin malttamaton ja pesin ripsistä väriaineen liian aikaisin pois, joten väriaine ei oikein kerinnyt imeytyä kuin ihan vähän. Kiva, että näistä kuitenkin riittää useampaan värjäyskertaan. Ihanaa tammikuun alkua ja palaillaan taas pian! ♥


 t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti