25.4.2021

Ihana avainnauha ♥ MioSa. design

*Kaupallinen yhteistyö MioSa- designin kanssa* Ihana huhtikuu on pian jo loppumaisillaan. Toukokuu tuo mukanaan toivottavasti jo vähän lämpimämpiä kelejä ja veisi pian nuo loputkin lumen rippeet pihamaalta mukanaan. En ole vielä oikein päässyt pihapuuhissa vauhtiin juuri tuon lumen takia mutta päivittäin tutkailen kevään merkkejä ja kuinka mm. perennat alkavat pikku hiljaa nousemaan maasta. Hiljaa hyvä tulee. Nyt täällä blogin puolella pääsee esittelyyn aivan ihana avainnauha by MioSa. design. Tämä ei muuten olekaan ihan perinteinen avainkaulanauha!


MioSa. designin taustalla toimii Satu, joka valmistaa käsityönä ihastuttavia käyttö- ja sisustusesineitä pääasiassa puuhelmistä. MioSa. designin tuotteet valmistetaan Kokkolassa ja puuhelmet, joita käytetään tuotteissa ovat käsin maalattuja. Valikoimasta löytyy erilaisia koruja, avaimenperiä, avainkaulanauhoja ja myös näitä ihania olan yli pidettäviä avainnauhoja joihin ihastuin saman tien, kun nämä bongasin. Nyt yksi avainnauha pääsee tarkemmin esittelyyn. 

Puu on mielestäni monikäyttöinen materiaali ja pidän puun tuntumasta, sen "lämmöstä" verrattuna vaikkapa kovaan ja kylmään metalliin. Puuhelmet ovat jollakin tavalla iättömiäkin ja niiden monikäyttöisyys on tosi mielenkiintoista. MioSa. designin tuotteissa puuhelmiä käytetään paljon ja myös jännittävillä, uusilla tavoilla. 


MioSa. designin valikoimasta erilaisia avainkaulanauhoja ja avainnauhoja löytyy useita. Värimaailmasta löytyy myös mukavasti vaihtoehtoja. Itse ihastuin... yllätys, yllätys... mustanpuhuvaan, tuo oma tyylini kun on aina aika tummasävyinen, kuten tuosta kuvasta huomaa. :-)


Valitsin MioSa. designin valikoimasta Lilianna -avainnauhan turvalukolla. Lilianna -avainnauha on saatavilla eri sävyisillä helmillä ja itse valitsin puuteriroosa-hopea -mallin. Sävyvaihtoehtoina Lilianna -avainnauhassa ovat myös puuteriroosa-ruusukulta sekä minttu-hopea. Työskentelen lasten parissa ja tällainen avainnauha on siksi paljon kätevämpi ja turvallisempi käyttää, kuin perinteinen nauha, joka on pujotettu kaulan ympäri. Yllätyin myös, kuinka kiva nauha on, kun se pujotetaan crossbody-tyyppisesti olan yli, se ei paina kaulassakaan, kuten perinteinen avainkaulanauha. Ja ovathan nuo helmet aian ihania yksityiskohtia, aivan kuin koru!


Kiva, kun omaa tyyliä voi täydentää pienillä yksityiskohdilla. Tässä avainnauhassa nuo kauniit helmet vievät huomion. Käyttömukavuus on ihan omaa luokkaansa, varsinkin, jos perinteistä avainkaulanauhaa on tottunut käyttämään, niin huomaa kyllä eron mukavuudessa. Kurkkaahan MioSa. designin verkkokaupan valikoimaa tarkemmin tästä, Miosa. designin Facebook -sivuilta ja Instasta löytyy myös ihania kuvia ja tietoa tuotteista.  Ihanaa kevään aikaa sinulle ja palaillaan taas pian!


 t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti