1.5.2021

Ihanuuksia hiuksille ♥ ARVONTA


*Tuotteet saatu J. Mäki Professional* ♥ Ihana keväinen keli ulkona, aurinko paistaa mutta on kyllä kylmä tuuli. No, tärkeintä, että ei sada mitään, niin pääsee tekemään pihahommia. Meillä on tulossa seuraavaksi portaiden tekoprojekti ja tällaiset kelit on kyllä ihan omiaan siihen hommaan. Nyt teille ihanaiset on tulossa arvontaa ja pääsen myös esittelmään tätä hiusten Look Up -sarjaa by J. Mäki Professional.

 
Tässä kuvassa komeilee Look Up -sarjan shampoo ja hoitoaine. Look Up -sarjan tuotteilla on raikas sininen kuosi. Itse tykkään noista pumppupulloista ja varsinkin hiustenpesun yhteydessä, ne on vaan niin käteviä, kun yhdellä kädellä saa otettua sitten sen tarvitsemansa määrän tuotetta. 


Kaikki J. Mäki Professional -tuotteet muuten ovat sitten myös sulfaattomia ja parabeenittomia ja ovat muutoinkin hellävaraisia niin päänahalle kuin hiuksillekin. Tässä kuvassa on tämän arvonnan palkintosetti eli Look Up -sarjan shampoo ja hoitoaine, näitä on saatavilla kahta eri kokoa ja näiden tilavuus on 300 ml. Isompi versio sisältää 750 ml, joten riittää kyllä pitkäksi aikaa. ♥

Kuvassa J. Mäki Professional Diamond Spray Kiiltosuihke sekä Hiuslakka Strong. Kiiltosuihke oli itselleni aivan uusi tuttavuus. Suihke antaa nimittäin kiiltoa hiuksiin, niinhän se nimikin jo kertoo. :-)  Kiiltosuihketta voi käyttää myös märkiin hiuksiin, ennen hiusten kuivaamista, jolloin hiuksista saa kauniit ja sileät. Hiuslakka on se melkein perinteinen versio mutta tässä onkin ainesosina lisätty myös panthenolia ja pellavasiemenuutetta, jolloin lakka samalla hoitaa ja suojaa hiuksia vaikkapa kampausta tehdessä. Tämä hiuslakka muuten sitten tuoksuu tosi ihanalta, ei ole ollenkaan sellaisen perinteinen hiuslakan pistävä tuoksu vaan vähän karkkimainen ja miellyttävä.


J. Mäki Professional Look Up- sarjan Kosteuttava Suihkehoitoaine jätetään hiuksiin, sitä ei pestä pois. Nämä hiuksiin jätettävät hoitavat tuotteet kuuluvat omiin mielituotteisiini, ne tekevät hiuksista helposti kammattavat ja usein näissä on juurikin korjaavia ainesosia mukana, kuten tässäkin tuotteessa. Suihke kosteuttaa ja antaa hiuksille myös kauniin silkkisen tuntuisen pinnan ja kiillon. ♥ Ja nyt... ota osaa ihanaan arvontaan... tuolla alempana on osallistumisohjeet!


♥ ARVONTA ♥ 

Ota osaa arvontaan, jossa palkintona 
ihana shampoo + hoitoainesetti!
Palkinto sisältää:

-Look Up Shampoo 300 ml
-Look Up Hoitoaine 300 ml

Arvontaan voit osallistua tällä kertaa 
Lasituvan Instagramin puolella! 
Seuraa Lasituvan Instaa ja kommentoi jotain keväistä.

Arvonta päättyy perjantaina 7.5.2021 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea matkaan!


t: Kati

2 kommenttia:

  1. Hauskaa vappua!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Varmasti hyvät tuotteet. Minulla ei ole tunnareita joten arvonta menee nyt sivu suun. Mutta onnea arvontaan kaikille. 🤗❤

    VastaaPoista