16.5.2021

Väriä hiuksiin & Blondesse ARVONTA


*Yhteistyössä Skygroupin kanssa* Miten tämä aika meneekin näin hurjaa vauhtia, kesäkuu on jo ihan nurkan takana. Tuntuu, että tämä kevät on mennyt aivan hujauksessa... mistähän se mahtaa johtua... no ainakin tulevan kesän puutarhahommien suunnittelu vie aina niin mukanaan, johtuneekohan siitä. Mutta nyt värien maailmaan ja Blondesse hiusvärit pääsevät nyt esittelyyn. Postauksen lopussa ohjeet myös hiusvärien arvontaan, voit osallistua arvontaan sekä täällä blogissa ja Instagramin puolella! 


Hiusvärit ovat mielestäni kivoja, niiden avulla kun saa uusittua ja piristettyä ilmettä niin helposti. Voi laittaa vaikka muutaman raidan tai sittenvärjätään ihan vain hiusten latvat, sekin on kiva piristys. Muistan omassa nuoruudessa, kuinka hiusvärien käytöstä usein varoiteltiin, aineet olivat lievästi sanottuna melkoisia myrkkyjä. Mutta nykyään on ihan eri meininki ja hiusvärit ovat hiusystävällisiä ja myrkyttömiä. 


Nämä Inebryan värit ovat vegaanisia ja soveltuvat erityisesti vaaleille tai vaalennetuille hiuksille. Väriaine on tuubissa jonka tilavuus on 100 ml. Väri sekoitetaan hapetteen kanssa ohjeiden mukaiseksi seokseksi ja levitetään hiuksiin.Inebryan Blondesse -hiusvärit sisältävät kookosta ja aloe veraa.Hiusvärit silloin aikoinaan, vuosia, vuosia sitten olivat sävyiltään aika neutraaleja ja ruskeansävyisiä ja värejä oli tosi niukasti. Punaista oli kyllä ja muistankin värjänneeni hiuksia tosi kirkkaan punaiseksi ja se oli silloin rohkea veto :-) Nythän värisävyjä on varmasti satoja ihan jo sinisävyisistä mitä erikoisimpiin shokkiväreihin.  On ollut aivan älyttömän mielenkiintoista seurata vuosien varrella kosmetiikan maailmaa ja sitä, kuinka eri sävyt ja tyylit ovat saapuneet markkinoille. Ja värjäystyylit ovat myös muuttuneet, ei enää sitä kamalaa "kypärävärjäystä" vaan voi leikitellä raidoilla ja tyviväreillä ja niin edelleen.


Tässä Inebrya Blondesse värikalenteri. Näiden värikalentereiden pohjalta voi hyvin valita mieleisensä sävyn ja eikö olekin upealla laajalla skaalalla sävyjä! Nämä Blondessen sävyt soveltuvat ja tulevat parhaiten esiin vaalealla pohjalla, joten käyvät vaaleille kutreille kuten myös vaalennetuille hiuksille. 


Blondessen sävyissä löytyy mm. ihan mustaa, mustanharmaata ja kauniita liilan ja kuparin eri sävyjä.


Omaa hiusväri tai toisin sanoen väripohja vaikuttaa aina värjäämistulokseen ja tietysti hiuslaatu ja hiusten kunto myös vaikuttavat paljon. Kampaamoissa asiantuntijat tietysti sitten opastavat hiustenhoitoon ja paras värjäystulos tuleekin ammattilaisen käsissä. Ja mikäs sen ihanampaa kuin istahtaa kampaamotuoliin ja saada uutta ilmettä... se piristää kyllä kummasti!


Tässä oma mielisävyni tästä paletista ja tästä tuleekin minulle nyt muutama raita. Tämä sävy on Inebrya Blondesse Rose Gold Pearl DT07. 


Eikös olekin upeita nämä Inebryan Blondessen sävyt! Ja nyt viimein tämän ihanan hiusväriarvonnan pariin! Arvontaan voit osallistua kommentoimalla oma mielisävysi Inebryan Blondesse -paletista ja liity seuraajakseni Lasituvan Instassa ja/tai täällä blogin puolella.


♥ ARVONTA ♥ 

Ota osaa arvontaan, jossa palkintona 
kolme Inebryan Blondesse värituubia!
Palkinto sisältää:

Inebrya Blondesse 100 ml Deep Brown Pearl DT02
Inebrya Blondesse 100 ml Metallic Dark Grey Pearl DT03
Inebrya Blondesse 100 ml Powder Rose Pearl DT06

Arvontaan voit osallistua täällä blogissa sekä
Lasituvan Instagramin puolella! 

Arvonta päättyy perjantaina 21.5.2021 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea matkaan!


t: Kati

2 kommenttia:

  1. Mukana ollaan! :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Tykkään eniten DT06 Rose Pearl väristä. Kauniita värejä on. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista