18.5.2021

Ihanat korit sisustukseen ♥ CH Style


*Yhteistyössä sisustusverkkokauppa CH Stylen kanssa* Kevät etenee vauhdilla ja ihan uskomatonta, että täällä Kuopion korkeuksilla ja meidän pihamaalla oli vielä isoja kasoja lunta siellä täällä, reilu viikko sitten. No nyt lumesta ei onneksi ole jälkeäkään ja kesäiset kelit ovat hellineet viime päivinä, ihanaa. Olen huomannut, että näin kesän kynnyksellä kodin sisustaminen on itselleni aina ajankohtaista ja nyt meidän olohuone sai uutta ilmettä ihastuttavien sisutuskorien avustuksella. ♥


Tässä kuvassa komeilee meidän kodin uudet tulokkaat, kolmen korin juuttikorisetti, jonka bongasin CH Stylen sisustustusverkkokaupasta. Tällaiset setit ovat kivoja, niissä kun on sama tyyli ja värimaailma, joten sopivat hyvin yhteen. Settiin kuuluu kolme eri kokoista juuttimateriaalista valmistettua koria. Pienin kori on kooltaan 18 x 18 cm, keskikokoinen 21 x 21 cm ja isoin on kooltaan 24 x 24 cm.


CH Stylen valikoimasta löytyivät nämä ihanuudet. CH Stylen verkkokauppaa luotsaa Clarissa ja tuotevalikoimaan kuuluu mm. erilaisia sisustustuotteita kuten näin kesäaikaan ajankohtaisia ulkokalusteita ja muuten...itse ihastuin myös aivan ihastuttavaan lemmikin aurinkopetiin... huonekaluja, valaisimia, mattoja ja piensisustustuotteita. CH Stylen verkkokauppa on kivan monipuolinen, sieltä löytyy muuten myös kivoja tärppejä, kuten muoti- ja kauneustuotteita. Mustan punoksen ja värjäämättömän juutin väriyhdistelmä on moderni ja säväyttävä sekä samalla tasapainoinen. Pinta on mielestäni kaunis ja eläväinen. Näitä koreja on muuten saatavissa kahdella eri kuosilla. Oli kyllä valinnan vaikeus ja itse päädyin tähän korimalliin, jossa alaosa on musta ja yläosa värjäämätöntä juuttia. Toinen vaihtoehto on raidallinen setti, jossa on kaksi mustaa ja kaksi juutin sävyistä raitaa, kurkkaa vaihtoehdot tästä. Mietinkin, että ne sopisivat värien ja tyylin puolesta yhteen ja korisettejä voisikin olla useampia, eri käyttötarkoitukseen. 


Tässä kuvassa näkyy hyvin tuo juuttikorien kokoero. Korit ovat hiukan joustavia ja olemukseltaan keveitä. Värimaailmaltaan nämä korit ovat kivan neutraaleja ja sopivat hyvin moneenkin sisustustyyliin. Ja se monikäyttöisyys on näissä kyllä plussaa... soveltuvat vaikkapa säilytykseen, koristeeksi, keittiöön hedelmäkoreiksi ja vaikka mihin. Ja nythän se lahjakausikin alkaa niin tässä oiva lahjaidea esimerkiksi tuliaiseksi tai miksei valmistujaislahjaksikin. ♥


Meillä nämä juuttikorit pääsivät nyt viherkasvien rumien muoviruukkujen peitoksi. Näin sain samantyylisen ja kauniin kokonaisuuden ja kasvit saivat samalla tukea varsilleen, kun juuttikorit ovat hiukan korkeampia kuin ruukut, joissa kasvit ovat tottuneet kasvamaan. Mielestäni nämä sopivat tosi kivasti meidän kotiin.


Ihania kesäisiä sisustushetkiä myös sinulle ja palaillaan taas pian!


 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti