23.5.2021

Globe Hope & ARVONTA

 

*Yhteistyö Suomalaisen Kirjakaupan kanssa* Kevät on ottanut hiukan takapakkia mutta kyllä se tästä vielä lämpiää. Viime päivinä on satanutkin tosi rankasti. En ole pariin päivään päässyt puutarhahommiin, muutama pensas pitäisi vielä istuttaa sekä perennoja jakaa ja siirtää pariin uuteen nurkkaukseen pihamaalla. Nyt pärähtää täällä blogissa ja myös instassa ihana Globe Hope -tuotearvonta, ohjeet löytyy tuolta postauksen lopusta! 


Pääsin esittelemään näitä Suomalaisen Kirjakaupan Globe Hope -tuotteita teille. Suomalaisesta Kirjakaupasta löytyy nimittäin ihan paljon muutakin kuin kirjoja ja sieltä olen tehnyt vuosien varrella vaikka mitä löytöjä. Viimeksi hain myymälästä nämä ihanuudet ja toissa kerralla myymälässä käydessäni ostettiin meille kotiin söpöjä hyljeaiheisia Arabian mukeja ja keittiöpyyhkeitä.


Tässäpä nämä ihanuudet. 2003 perustetun Globe Hopen tuotteet valmistetaan pääasiassa kierrätetyistä materiaaleista. Tässä kuvassa vihreänsävyinen kangaskassi Globe Hope Valo -kassi ja sävynä Metsä. Kassi on valmistettu ylijäämäkankaasta Suomessa yhteistyössä Väylä ry:n kanssa. Pieni harmaa Globe Hope Minipussukka Routa on valmistettu kierrätetystä messumatosta.


Kangaskassin materiaali on todella vahvan oloista ja laatu on kyllä kohdillaan. Valo-kassi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sustainability looks good on you - kestävyys näyttää hyvältä ylläsi...


Globe Hope Minipussukka Routa sopii hyvin pienillä säilytettäville, vaikka kuulokkeille tai muille pikku aarteille. 


Vetoketjullisen pussukan toisessa päässä on hakanen, jonka avulla pussukan voi kiinnittää... no periaatteessa mihin vaan, vaikkapa laukun sisälle, reppuun ja niin edelleen... 


♥ ARVONTA ♥ 

Arvonta on päättynyt!

Ota osaa arvontaani, jossa palkintona 
Suomalaisen kirjakaupan valikoimista löytyvä:

Harmaansävyinen Globe Hope Minipussukka Routa!

*Seuraa Lasituvan Instatiliä ja/tai liity blogin seuraajaksi 
ja kommentoi jotain kivaa ja kesäistä!

Arvontaan voit osallistua täällä blogissa sekä
Lasituvan Instagramin puolella! 

Arvonta päättyy perjantaina 28.5.2021 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea matkaan!


t: Kati

5 kommenttia:

 1. Mukavaa kesän odotusta!
  maija.sulku@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Suloinen pikku pussukka jolle kyllä löytyisi käyttöä. Lämpimiä suvipäiviä sinne sinulle.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kesää sinne, toivotaan että saadaan aurinkoinen kesä :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Aurinkoisia päiviä ja mukaan pussukan arvontaan. salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista