14.5.2021

Kissamaisuuksia ja herkkuja

 

*Yhteistyössä Best Friend* Meillä asustelee nykyään kaksi kissaa, Topi ja Pena ja molemmat ovat leikattuja poikia. Tässä kuvassa komeilee Topi, joka nauttii kevään auringonsäteistä olohuoneen matolla. Mikäs tuossa köllötellessä, massu täynnä ja elämä hymyilee...


Topi on väriltään valkea ja siellä täällä on harmaanruskeita laikkuja. 


Topi ja Pena pääsivät tuotetestaajiksi ja tällaisia herkkuja saatiin iso laatikollinen. Arvatkaapas, millainen ilo tästä syntyi, kun pääsivät haistelemaan laatikon tuoksuja. Tämä paketti piti sisällään Best Friend -kissanherkkuja, kaksi isoa kahden kilon säkkiä kana & kalakuivaraksuja, märkäruokapussukoita ja tuollainen ihana pieni lelu tuli myös yllärinä.


Pena miettii, milloinkas saisi näitä herkkuja jo maistella...


Ja oliko hiukan haasteellista saada kuvaan nämä meidän vikkelät karvamassut...


Kuvan Best Friend täysravinto on oiva proteiininlähde lemmikeille ja sopii aikuisille kissoille. Nämä kuivaraksut sisältävät kanaa ja kalaa ja meillä kisut aivan hullantuivat jo pelkästään raksujen tuoksusta. Näissä raksuissa ei ole lainkaan vehnää ja niihin lisätty lohiöljy on makoisa ylläri viiksiviekoille. Lohiöljyssä on Omega-3:ta  ja se lisää etenkin turkin ja ihon hyvinvointia. Pussissa on kaksi kiloa raksuja joten ei ihan heti pääse loppumaan nämä herkut. Pena ihmettelee jälleen, koska napsin vain kamera kädessä kuvia kun hänellehän pitäisi antaa näitä Best Friend Bilanx -makupaloja... Ihania toukokuun hetkiä sinulle ja palaillaan taas pian! 


t: Kati

1 kommentti:

  1. Kivat kaverukset. Auringonpaisteinen, lämmin paikka löytyy aina jostain. Välillä kuitenkin näkee, että taitaa tulla vähän hiki, kun pitää vaihtaa varjon puolelle :)

    VastaaPoista