10.9.2021

Coruu kivirannekorujen lumoissa ♥ ARVONTA


*Yhteistyössä Coruun kanssa* ♥ Syyskuu on täällä taas ja kauniit syksyn värit valtaavat pikku hiljaa myös luontoa. Tänä syksynä on tullut omenasatoa valtavasti ja sieniäkin yllin kyllin, mikä on tosi ihanaa. Syksyn värejä on nähtävissä näissä upeissa kivirannekoruissa, jotka sain esiteltäväksi tänne blogin puolelle. Nämä ihanuudet löysin Coruun verkkokaupan uumenista. Ja vink, vink, kurkkaa tuonne postauksen loppupuolelle ja osallistu oman kivirannekorun arvontaan! ♥


Olen esitellyt aiemminkin Coruun upeita tuotteita, ne ovat niin monikäyttöisiä ja aivan omalaatuisia. Coruu on tunnettu varsinkin erityisen keveistä, joustavista ja kauniista silikonisista koruista. Tykkään korvakoruista ja Coruun korvisten myötä olen voinut pitää erittäin suuria ja näyttäviäkin korviksia ilman että ne tuntuvat raskaalta, kiitos kauniisti muotoiltujen silikonikorujen.



Mitähän sieltä kauniisti paketoidusta laatikosta paljastuukaan...


... no nämä ihanuudet. Kuvassa Coruun uutuustuotteet eli kauniit kivirannekorut. Värivaihtoehtoja on useita ja valitsin esittelyyn - no tietysti omaan tyyliin sopivan Onyx mattamustan - ja aivan äärettömän kauniita sävyjä pullollaan olevan Natural Picasso Jaspis -kivirannekorun.


Kivi korumateriaalina onkin yllättävän miellyttävä vaikka ajattelin ensin, että nämä painavat varmaan paljon, mutta ovatkin yllättävän keveät ja nämä sointuvat kyllä moneen asuun. Yhden helmen halkaisija on 8 mm. Upeita yksityiskohtia, värejä ja kuvioita tuossa Natural Picasso Jaspis -rannekorussa ja ihanan hillitty tuo mattamusta.


Coruun tyyliin sopivasti rannekorun nyöri on joustavaa silikoni-joustonauhaa. Tuo joustavuus on plussaa ja siten korun käyttö helpottuu, kun korun voi pujottaa helposti ranteeseen.  Näitä kivirannekoruja on kahta eri kokoa, 18 cm ja 20 cm. Mittasin ranteeni ympärysmitan ja itse päädyin tuohon pituudeltaan 18 cm koruun. ♥


Arvonta on suoritettu ja voittaja löytyy Instagramin puolelta!
Kiitos kaikille osallistuneille! 

Ota osaa ihanaan Coruun arvontaan Lasituvan Instagram-tilillä @lasitupa!
Arvonnan voittaja saa valita itselleen mieluisan 
kivirannekorun Coruun valikoimasta.

Ohjeet:

*Seuraa Lasituvan Instatiliä @lasitupa
*Kommentoi, mikä kivikoru on sinulle mieluisin.
Coruun kivirannekorujen valikoimaan pääset kurkkaamaan tästä.

Arvontaan voit osallistua
Lasituvan Instagramissa @lasitupa ja 

Arvonta päättyy perjantaina 17.9.2021 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea arvontaan!


 t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!