29.8.2021

Valoa kotiin ♥ Led Store ♥ osa 2


*Yhteistyössä LedStoren kanssa* ♥ Mahtavat elokuiset kelit ovat hellineet parina viime päivänä. Ensin satoi kylläkin vettä päiväkaupalla mutta nyt on saatu nauttia lämmöstä ja auringosta, ei ole ollut kyllä syksy mielessäkään ja hyvä niin. Nyt on vuorossa jälkimmäinen sisustusaiheinen postaus meidän olohuoneesta ja tuosta uudesta kattovalaisimesta, joka löytyi ihanasta LedStoren verkkokaupasta. Kuvasta löytyy tuon kauniin Rinkeli-valaisimen lisäksi myös meidän kaksi perheenjäsentä, kissat, harmaaraidallinen Pena sekä valkea, täplikäs Topi. Ensimmäiseen postaukseen Rinkeli-valaisimesta pääset tästä.


Juu, kissat löytävät kyllä kodista aina ne pehmeimmät paikat. Mutta tosiaan tässä kuvaa meidän olohuoneesta ja valaisimesta, kun siinä ei ole valoja päällä. LedStoren verkkokauppa on nimensä mukaisesti painottunut erilaisten led-valojen maailmaan ja tuo maailmahan on nykyään valtavan laaja. LedStore myös suunnittelee ja valmistuttaa valaisimia ja teeseistä yritys on painottunut hienosti myös luonnon arvostamiseen ja LedStore myy siksi ainostaan led-valaistusta. Tällöin elinkaarikuormitus luonnolle ei ole niin raskas verrattuna muihin valaistusratkaisuihin. LedStore myös uusiokäyttää 90 % pakkausmateriaaleista. ♥


Siinä kaunis, yksinkertainen ja voi sanoa minimalistinen Rinkeli-valaisin. Rinkeliä on saatavilla halkaisijaltaan 40 cm, 60 cm ja 100 cm ja meille valikoitui näistä keskimmäinen, eli halkaisijaltaan 60 cm leveä. Se sopii meidän kotiin.


Tässä kuvaa Rinkelistä alhaalta päin kuvattuna. Valaisin on kirjas mutta se on myös himmennettävissä ja se on kiva lisä, näin huoneen tunnelmaan voi vaikuttaa ja tarpeen mukaan käyttää kirkkaampaa valoa tai himmeämpää.


... Ja pitäähän sitä kylkeä välillä kääntää unen lomassa...


Rinkeli-valaisin riippuu kolmen vaijerin varassa ja vaijereiden pituutta voi säätää asennusvaiheessa millaiseksi itse haluaa. Säätövaraa on todella rutkasti, aina 150 cm:stä alkaen. Me asensimme valaisimen aika ylös.


Tämä valaisin on jännä, valo nimittäin tulee valaisimen sisäkehän kautta ja valaisee sitten voimakkaasti varsinkin ylös- ja alaspäin. 


Tässä ensimmäinen kuva valaisimen kolmesta eri sävystä. Rinkelissä on ledejä ja niihin on valittavissa kolme eri sävyä. Ensimmäisenä lämmin valkoinen 3000K, joka on tässä kuvassa. Valaisimen valosävyn säätökytkin on kattokuvun sisällä mutta tähän valaisimeen voi liittää halutessaan myös langattoman säätimen.


Tässä kuvassa on sitten keskimmäinen sävy, neutraali valkoinen ja Kelvinejä 4000K.


Kolmas ja kirkkain vaihtoehto, viileä valkoinen ja tässä on kelvinejä huikeat 5500K. Tässä valo on todella kirkas. Kelvinasteikolla voidaan kuvailla valon väriä ja näissäkin kolmessa vaihtoehdossa huomaa tuon valon sävyn eron. Mitä pienempi kelvin-arvo, sen keltaisempaa valon sävy on. Mistä värisävystä sitten pitääkään, se on ihan makuasia. Me tykätään tällä hetkellä tuosta keskimmäisestä 4000K mutta talven tullen saattaa vaihtua tähän kirkkaampaan sävyyn. Kiva, kun on vaihtoehtoja.


Kelvineitä 3000K ja sävy on kaunis, pehmeä ja kellertävä.Ja sitten kirkkaampi vaihtoehto, 4000K.          

Tässä muuten vielä kaksi kuvaa vierekkäin samasta valaisimesta kahdella eri valaisinteholla. Tästä näkee hyvin tuon värin eron ja kuinka nuo lämpimän ja viileät ledin sävyt vaikuttavat kodin sävyihin, seinäkin näyttää hiukan eri sävyiseltä johtuen valon sävystä, vaikka onkin kuvattu valoisaan aikaan ja luonnonvaloa tulee ikkunoista. Vasemmalla voimakkuus lämpimänsävyinen 3000K ja oikealla viileä 5500 K. Tällaisia sisustustunnelmia meidän olohuoneesta tältä erää, me nautitaan nyt syksyn pimenevistä illoista tämän ihanan Rinkeli-kattovalaisimen avustuksella. Oikein ihanaa syksyn aikaa sinulle ja palaillaan taas pian! ♥


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti